Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.04
  • Stadion: Nibiru fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1657
Nibiru fc Walleriano
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pimenta passt de bal in één keer door. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha onderschept slim de pass. Canhotinha probeert naar een medespeler te passen. Batistuta rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Assunção rent richting de bal. Itaqui onderschept slim de pass. Pimenta is nu in balbezit. Pimenta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dida de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tatu is nu in balbezit. Sousa rent richting de bal. Tatu begaat een overtreding. Tatu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Dida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nibiru fc - Walleriano 0:1

25e minuut.
Pucci probeert naar een medespeler te passen. Batistuta rent richting de bal. Pimenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pimenta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nibiru fc 50%, Walleriano 50%.
Nibiru fc - Walleriano 0:1

48e minuut.
Itaqui kopt de bal weg. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha maakt een afschuwelijke overtreding. Canhotinha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pimenta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sousa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pimenta haalt uit met een fantastische trap. Pitanga bokst de bal weg.

62e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Itaqui passt de bal met de wreef. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta schiet op doel. Dida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitanga bokst de bal weg.

74e minuut.
Sousa is nu in balbezit. Casagrande onderschept slim de pass. Casagrande passt de bal met de wreef. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nibiru fc - Walleriano 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nibiru fc 43%, Walleriano 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nibiru fc - Walleriano 1:1