Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Denizen FC MANAGERON
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
is nu in balbezit. Ventura onderschept slim de pass. Ventura passt de bal in één keer door. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Denizen FC - MANAGERON 0:1

5e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura draait met de bal, schiet en ... Redondo kopt de bal weg. Ragi heeft problemen om de bal te vangen. Ragi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Aleixo draait met de bal, schiet en ... Adams probeert de bal aan de voet te houden. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Neves geeft een lange en hoge pass. Lima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paulino is nu in balbezit. Paulino haalt uit met een fantastische trap. Sotero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Denizen FC - MANAGERON 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Denizen FC 63%, MANAGERON 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Denizen FC - MANAGERON 1:1

50e minuut.
Rúbio heeft problemen om de bal te vangen. Moraes is nu in balbezit. Moraes passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano geeft een hoge lob. Ventura kopt de bal weg. Aleixo rent richting de bal. Aleixo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vanzolini geeft de bal voor. Inworp. Neves met een snelle inworp. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Ventura is nu in balbezit. Ventura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Denizen FC - MANAGERON 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Denizen FC 49%, MANAGERON 51%.
Denizen FC - MANAGERON 1:2