Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.04
  • Stadion: Pulley Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2557
Pulley Denizen FC
442W v1.0 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 21.3
solide Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams rent richting de bal. Adams passt de bal met de wreef. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Redondo rent richting de bal. Horvath onderschept slim de pass. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Agăfiţei met een snelle inworp. Bazilevich probeert de bal met de borst te controleren. Bazilevich geeft de bal voor. Brito springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 1:0

17e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardarás is nu in balbezit. Mardarás passt de bal met de wreef. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bazilevich kopt de bal weg. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath met een sublieme pass. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 2:0

26e minuut.
Bazilevich onderschept slim de pass. Bazilevich geeft de bal voor. Brito kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 3:0

27e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams passt de bal met de wreef. Agăfiţei geeft een hoge lob. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal zonder na te denken. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap. Dracena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 4:0

32e minuut.
Dracena met een sublieme pass. Moraes kan de bal niet met de borst controleren. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft de bal voor. Brito maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo geeft een lange en hoge pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 5:0

39e minuut.
Moraes is nu in balbezit. Brito rent richting de bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bazilevich geeft de bal voor. Brito kopt de bal weg. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Agăfiţei met een snelle inworp. Bazilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazilevich passt de bal in één keer door. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 6:0

44e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 16%, Denizen FC 84%.
Pulley - Denizen FC 6:0

54e minuut.
Bazilevich is nu in balbezit. Bazilevich passt de bal zonder na te denken. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel. Redondo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Horvath draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Dracena trapt de bal weg van het doel. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Ozansoy kopt de bal weg. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 6:1

65e minuut.
Moraes is nu in balbezit. Bazilevich onderschept slim de pass. Bazilevich passt de bal met de wreef. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Denizen FC 7:1

65e minuut.
Lambeta komt het veld opgelopen. Protasiewicz komt het veld opgelopen. Hoàng Quyết komt het veld opgelopen. Mercer komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Amin met een sublieme pass. Lambeta speelt de bal door. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ... Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Lambeta rent richting de bal. Mardarás geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galinho de bal. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 39%, Denizen FC 61%.
Pulley - Denizen FC 7:1