Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Denizen FC Clube Atletico Bate Fácil
Normal Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 29.3
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Castro is nu in balbezit. Alzate verovert de bal door een tackle van achteren. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate verovert de bal door een tackle van achteren. Alzate geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jírovec bereikt de bal nog maar net als eerste. onderschept slim de pass. Civil is nu in balbezit. onderschept slim de pass. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Denizen FC - Clube Atletico Bate Fácil 1:0

23e minuut.
Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Civil geeft een lange en hoge pass. Galinho rent richting de bal. Alzate onderschept slim de pass. Alzate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alzate heeft problemen om de bal te vangen. Mezzadro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes onderschept slim de pass. Moisescu verovert de bal door een tackle van achteren. Moisescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Denizen FC 67%, Clube Atletico Bate Fácil 33%.
Denizen FC - Clube Atletico Bate Fácil 1:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kovacsics zal de hoekschop nemen. Alzate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Denizen FC - Clube Atletico Bate Fácil 1:1

61e minuut.
is nu in balbezit. Cavalieri is nu in balbezit. is nu in balbezit. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Landívar geeft de bal voor. Couto kopt de bal weg. Jírovec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. rent richting de bal. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mezzadro probeert naar een medespeler te passen. Alzate bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho speelt de bal door. Trombalski rent richting de bal. Trombalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trombalski passt de bal met de wreef. Mezzadro rent richting de bal. Mezzadro passt de bal met de wreef. Alzate rent richting de bal. Alzate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu haalt uit met een fantastische trap. Dracena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Civil geeft een lange en hoge pass. Mezzadro is nu in balbezit. Mezzadro passt de bal zonder na te denken. Alzate is nu in balbezit. Alzate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Denizen FC - Clube Atletico Bate Fácil 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Denizen FC 65%, Clube Atletico Bate Fácil 35%.
Denizen FC - Clube Atletico Bate Fácil 1:2