Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: ArtBen Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3029
ArtBen Dolce SA
Normal Tactiek 01
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Roriz rent richting de bal. Roriz passt de bal zonder na te denken. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:1

9e minuut.
Celino speelt de bal door. Oponente rent richting de bal. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Papalabros rent richting de bal. Papalabros haalt uit met een fantastische trap. Acerola bokst de bal weg.

10e minuut.
Ambrosio met een sublieme pass. Lubanski is nu in balbezit. Lubanski probeert naar een medespeler te passen. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oponente verovert de bal door een tackle van achteren. Gäumann rent richting de bal. Gäumann geeft een lange en hoge pass. Papalabros is nu in balbezit. Papalabros haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:2

16e minuut.
Roriz rent richting de bal. Roriz passt de bal in één keer door. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros rent richting de bal. Papalabros schiet op doel. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:3

17e minuut.
Rapavý is nu in balbezit. Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal zonder na te denken. Bogos rent richting de bal. Bogos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:4

22e minuut.
Celino passt de bal in één keer door. Roriz probeert naar een medespeler te passen. Bogos heeft problemen om de bal te vangen. Papalabros rent richting de bal. Papalabros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Roriz kan de bal niet met de borst controleren. Roriz geeft een lange en hoge pass. Richter controleert de bal met de borst. Papalabros is nu in balbezit. Papalabros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Belfort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roriz neemt de hoekschop. Bogos rent richting de bal. Bogos schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Celino probeert naar een medespeler te passen. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos passt de bal in één keer door. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros haalt uit met een fantastische trap. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Papalabros rent richting de bal. Papalabros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:5

29e minuut.
Celino probeert naar een medespeler te passen. Oponente rent richting de bal. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:6

31e minuut.
Roriz speelt de bal door. Bogos rent richting de bal. Bogos passt de bal zonder na te denken. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:7

36e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Bogos rent richting de bal. Bogos passt de bal in één keer door. Papalabros rent richting de bal. Papalabros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:8

40e minuut.
Bolles speelt de bal door. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles rent richting de bal. Bolles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:9

41e minuut.
Richter geeft een hoge lob. Lubanski kopt de bal weg. Bogos is nu in balbezit. Bogos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:10

45e minuut.
Richter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolles met een snelle inworp. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 73%, Dolce SA 27%.
ArtBen - Dolce SA 0:10

55e minuut.
Oponente rent richting de bal. Papalabros onderschept slim de pass. Papalabros met een sublieme pass. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Celino rent richting de bal. Celino speelt de bal door. Daar is Bogos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Roriz met de inworp. Celino met een sublieme pass. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:11

63e minuut.
Bolles met een snelle inworp. Lubanski probeert de bal met de borst te controleren. Lubanski speelt de bal door. Papalabros is nu in balbezit. Papalabros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:12

65e minuut.
Celino verovert de bal door een tackle van achteren. Celino speelt de bal door. Daar is Papalabros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogos is nu in balbezit. Bogos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:13

68e minuut.
Picanha rent richting de bal. Dicá rent richting de bal. Lubanski begaat een overtreding. Lubanski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nicolo probeert naar een medespeler te passen. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles passt de bal met de wreef. Bogos rent richting de bal. Bogos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Oponente heeft problemen om de bal te vangen. Bolles rent richting de bal. Papalabros rent richting de bal. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ambrosio is nu in balbezit. Bolles onderschept slim de pass. Gäumann met een sublieme pass. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros draait met de bal, schiet en ... Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Papalabros is nu in balbezit. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogos de bal. Bogos schiet op doel. Richter probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bolles met een snelle inworp. Celino rent richting de bal. Celino passt de bal zonder na te denken. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Belfort de bal. Papalabros rent richting de bal. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Dolce SA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 69%, Dolce SA 31%.
ArtBen - Dolce SA 0:14