Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galwyn LSC Olympique Spinoza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto onderschept slim de pass. Righetto passt de bal zonder na te denken. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mendonça met een sublieme pass. Bittencourt rent richting de bal. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittencourt rent richting de bal. Bittencourt haalt uit met een fantastische trap. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Passarela probeert naar een medespeler te passen. Bittencourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonça schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mendonça krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Remelexo kopt de bal weg. Klungelig pakt Righetto de bal. Imperador is nu in balbezit. Imperador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galwyn LSC - Olympique Spinoza 1:0

43e minuut.
Sagaz onderschept slim de pass. Sagaz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ratatá de bal. Pepper is nu in balbezit. Pepper geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Saldanha geeft een lange en hoge pass. Righetto is nu in balbezit. Righetto passt de bal met de wreef. Pascoal rent richting de bal. Pascoal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galwyn LSC 52%, Olympique Spinoza 48%.
Galwyn LSC - Olympique Spinoza 1:0

84e minuut.
Negreiros trapt de bal weg van het doel. Bittencourt kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom is nu in balbezit. Possobom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sagaz is nu in balbezit. Bittencourt begaat een overtreding. Sagaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sagaz met een snel genomen vrije trap. Remelexo is nu in balbezit. Remelexo geeft een hoge lob. Imperador is nu in balbezit. Imperador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galwyn LSC 53%, Olympique Spinoza 47%.
Galwyn LSC - Olympique Spinoza 1:0