Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FortalezaAC Francana FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mourão is nu in balbezit. Alicate onderschept slim de pass. Alicate met een sublieme pass. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Veríssimo kopt de bal weg. Praça is nu in balbezit. Pitanga verovert de bal door een tackle van achteren. Carmelo onderschept slim de pass. Carmelo schiet op doel. Paz bokst de bal weg.

13e minuut.
Mourão met een sublieme pass. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Carmelo rent richting de bal. Carmelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ventura passt de bal zonder na te denken. Peres rent richting de bal. Peres met een sublieme pass. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Freire geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Peres passt de bal in één keer door. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly rent richting de bal. Pezzi onderschept slim de pass. Pezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carmelo is nu in balbezit. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sandrin rent richting de bal. Pezzi onderschept slim de pass. Pezzi passt de bal in één keer door. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FortalezaAC - Francana FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FortalezaAC 42%, Francana FC 58%.
FortalezaAC - Francana FC 1:0

46e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres met een sublieme pass. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sandrin rent richting de bal. Sandrin passt de bal met de wreef. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Magno kopt de bal weg. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carmelo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Peres passt de bal met de wreef. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo begaat een overtreding. Ventura wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ventura kan niet meer verder spelen. Carmelo speelt de bal door. Peixeiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FortalezaAC 46%, Francana FC 54%.
FortalezaAC - Francana FC 1:0