Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR Organized Chaos FC
PPR1 Tactiek 4-3-3a
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Pratto is nu in balbezit. Pratto passt de bal in één keer door. Moises bereikt de bal nog maar net als eerste. Moises haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Moises bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Ugarte passt de bal in één keer door. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Martínez Ugarte speelt de bal door. Pratto rent richting de bal. Pratto met een sublieme pass. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik schiet op doel. De bal raakt de paal. Süreyya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:1

19e minuut.
Hamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamp geeft een hoge lob. Daar is Deodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kleks onderschept slim de pass. Moises bereikt de bal nog maar net als eerste. Moises met een sublieme pass. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik haalt uit met een fantastische trap. Süreyya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tupinambá de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 56%, Organized Chaos FC 44%.
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:2

46e minuut.
Socea komt het veld opgelopen. Murado komt het veld opgelopen. Pachel komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Moises onderschept slim de pass. Moises passt de bal met de wreef. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ... Süreyya bokst de bal weg. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas geeft de bal voor. Muñoz Escuín kopt de bal weg. Pachel rent richting de bal. Pachel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Potakiewicz rent richting de bal. Moises onderschept slim de pass. Moises passt de bal in één keer door. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:3

71e minuut.
Pachel passt de bal met de wreef. Moises speelt de bal door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea schiet op doel. Süreyya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:4

78e minuut.
Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel onderschept slim de pass. Pachel probeert naar een medespeler te passen. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Moises verovert de bal door een tackle van achteren. Moises geeft de bal voor. Socea is nu in balbezit. Socea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Muñoz Escuín kopt de bal weg. Berbecki speelt de bal door. Klungelig pakt Pachel de bal. Pachel haalt uit met een fantastische trap. Süreyya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:5

87e minuut.
Potakiewicz passt de bal met de wreef. Pachel met een sublieme pass. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 59%, Organized Chaos FC 41%.
Pinheiros PR - Organized Chaos FC 0:6