Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Todos os Santos Dolce SA
Normal Tactiek 01
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Vilkknābis rent richting de bal. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos met een sublieme pass. Papalabros heeft problemen om de bal te vangen. Papalabros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Celino passt de bal zonder na te denken. Roriz rent richting de bal. Roriz speelt de bal door. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Roriz passt de bal met de wreef. Bogos rent richting de bal. Bogos speelt de bal door. Papalabros rent richting de bal. Papalabros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Papalabros probeert naar een medespeler te passen. Bolles heeft problemen om de bal te vangen. Görner maakt een afschuwelijke overtreding. Bolles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bolles neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Celino rent richting de bal. Celino speelt de bal door. Bogos is nu in balbezit. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Borges is nu in balbezit. Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino met een sublieme pass. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos speelt de bal door. Papalabros is nu in balbezit. Papalabros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Celino met een sublieme pass. Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roriz passt de bal zonder na te denken. Bogos rent richting de bal. Bogos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Roriz met de inworp. Bogos rent richting de bal. Bogos haalt uit met een fantastische trap. Mutlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:1

30e minuut.
Celino passt de bal in één keer door. Bogos rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos onderschept slim de pass. Bogos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:2

33e minuut.
Simplício met een sublieme pass. Pipoca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gäumann. Gäumann krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bragança probeert naar een medespeler te passen. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Celino verovert de bal door een tackle van achteren. Celino probeert naar een medespeler te passen. Bogos probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:3

39e minuut.
Celino speelt de bal door. Bolles met een sublieme pass. Bogos is nu in balbezit. Bogos speelt de bal door. Papalabros is nu in balbezit. Mutlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vilkknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkknābis passt de bal met de wreef. Celino rent richting de bal. Roriz is nu in balbezit. Roriz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Todos os Santos 73%, Dolce SA 27%.
Todos os Santos - Dolce SA 0:3

52e minuut.
Simplício is nu in balbezit. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Papalabros de bal. Papalabros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pipoca kopt de bal weg. Daar is Görner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Papalabros rent richting de bal. Papalabros probeert naar een medespeler te passen. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos draait met de bal, schiet en ... Mutlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:4

60e minuut.
Celino kopt de bal weg. Bogos is nu in balbezit. Bogos passt de bal in één keer door. Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roriz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Simplício is nu in balbezit. Bolles onderschept slim de pass. Bolles passt de bal zonder na te denken. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:5

84e minuut.
Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles met een sublieme pass. Papalabros rent richting de bal. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel. Mutlu bokst de bal weg.

86e minuut.
Gäumann onderschept slim de pass. Daar is Gäumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gäumann speelt de bal door. Daar is Bogos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:6

89e minuut.
Roriz speelt de bal door. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles speelt de bal door. Bogos is nu in balbezit. Bogos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Todos os Santos - Dolce SA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Todos os Santos 82%, Dolce SA 18%.
Todos os Santos - Dolce SA 0:7