Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francana FC Olympique Spinoza
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ferraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Praça is nu in balbezit. Remelexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça onderschept slim de pass. Praça draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ratatá heeft problemen om de bal te vangen. Praça rent richting de bal. Praça haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
da Cunha heeft problemen om de bal te vangen. Possobom is nu in balbezit. Bittencourt is nu in balbezit. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ferraz met een sublieme pass. Magno is nu in balbezit. Magno speelt de bal door. Klungelig pakt Carmelo de bal. Carmelo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Carmelo is nu in balbezit. Sena onderschept slim de pass. Sena speelt de bal door. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sena is nu in balbezit. Sena speelt de bal door. Punga is nu in balbezit. Chagas geeft de bal voor. Possobom maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francana FC 61%, Olympique Spinoza 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Francana FC - Olympique Spinoza 0:0

50e minuut.
Passarela is nu in balbezit. Passarela speelt de bal door. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel. Paulista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francana FC - Olympique Spinoza 0:1

53e minuut.
Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá geeft een hoge lob. Inworp. Alicate met de inworp. Carmelo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela geeft de bal voor. Accioly rent richting de bal. Possobom onderschept slim de pass. Possobom draait met de bal, schiet en ... Paulista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Passarela verovert de bal door een tackle van achteren. Passarela passt de bal met de wreef. Possobom speelt de bal door. Xavier rent richting de bal. Xavier geeft een lange en hoge pass. Paulista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is Accioly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier passt de bal in één keer door. Possobom is nu in balbezit. Possobom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Accioly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xavier met een sublieme pass. Bittencourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom rent richting de bal. Possobom draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francana FC 49%, Olympique Spinoza 51%.
Francana FC - Olympique Spinoza 0:1