Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: ArtBen Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2389
ArtBen Todos os Santos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Klungelig pakt Cabral de bal. Simão is nu in balbezit. Simão speelt de bal door. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ambrosio met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinto krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart geeft een lange en hoge pass. Cabral kopt de bal weg. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Görner met de inworp. Simplício heeft problemen om de bal te vangen. Simplício geeft de bal voor. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ... Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 57%, Todos os Santos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArtBen - Todos os Santos 0:0

58e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges probeert naar een medespeler te passen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Görner geeft een lange en hoge pass. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal zonder na te denken. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acerola trapt de bal weg. Bragança kopt de bal weg. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Görner kopt de bal weg. Pipoca heeft problemen om de bal te vangen. Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 60%, Todos os Santos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArtBen - Todos os Santos 0:0