Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: ArtBen Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3093
ArtBen Altrinchan
Normal Tactiek NedStone
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjemski onderschept slim de pass. Przyjemski passt de bal in één keer door. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente rent richting de bal. Bellingham onderschept slim de pass. Bellingham draait met de bal, schiet en ... Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:1

4e minuut.
Dicá verovert de bal door een tackle van achteren. Dicá probeert naar een medespeler te passen. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham onderschept slim de pass. Bellingham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Przyjemski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham passt de bal met de wreef. Kargıcı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belfort de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fioravanzo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Slagalo de bal. Slagalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:2

14e minuut.
Slagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Belfort is nu in balbezit. Slagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

15e minuut.
Przyjemski geeft een hoge lob. Belfort is nu in balbezit. Slagalo onderschept slim de pass. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Oponente de bal. Slagalo rent richting de bal. Bellingham rent richting de bal. Bellingham schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Capote geeft een lange en hoge pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slagalo rent richting de bal. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:4

25e minuut.
Kargıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargıcı passt de bal met de wreef. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:5

26e minuut.
Pinto passt de bal met de wreef. Bellingham rent richting de bal. Bellingham met een sublieme pass. Slagalo rent richting de bal. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bellingham kopt de bal weg. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:6

29e minuut.
Przyjemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham passt de bal met de wreef. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Oponente rent richting de bal. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingham met een sublieme pass. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:7

39e minuut.
Bellingham rent richting de bal. Bellingham passt de bal met de wreef. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:8

41e minuut.
Acerola met een harde bal richting middenveld. Capote heeft problemen om de bal te vangen. Capote geeft een lange en hoge pass. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Acerola bokst de bal weg. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 80%, Altrinchan 20%.
ArtBen - Altrinchan 0:9

48e minuut.
Picanha rent richting de bal. Csala verovert de bal door een tackle van achteren. Csala geeft de bal voor. Slagalo rent richting de bal. Slagalo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fioravanzo zal de hoekschop nemen. Slagalo rent richting de bal. Slagalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:10

52e minuut.
Capote kopt de bal weg. Slagalo rent richting de bal. Belfort tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belfort krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bellingham geeft een hoge lob. Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Slagalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:11

66e minuut.
Doeltrap. Acerola trapt de bal weg van het doel. Daar is Oponente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Capote onderschept slim de pass. Capote speelt de bal door. Przyjemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjemski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Richter met een harde bal richting middenveld. Kargıcı heeft problemen om de bal te vangen. Picanha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picanha krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Simão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przyjemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjemski geeft een lange en hoge pass. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Slagalo rent richting de bal. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham passt de bal in één keer door. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Simão de bal. Przyjemski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kargıcı kopt de bal weg. Capote is nu in balbezit. Capote geeft de bal voor. Slagalo rent richting de bal. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola bokst de bal weg.

81e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Przyjemski geeft de bal voor. Slagalo probeert de bal met de borst te controleren. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:12

82e minuut.
Capote controleert de bal met de borst. Capote probeert naar een medespeler te passen. Slagalo rent richting de bal. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:13

85e minuut.
Fioravanzo probeert naar een medespeler te passen. Bellingham rent richting de bal. Richter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellingham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellingham legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bellingham rent richting de bal. Bellingham schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Altrinchan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 77%, Altrinchan 23%.
ArtBen - Altrinchan 0:14