Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: A.F.Bets Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13337
A.F.Bets Galwyn LSC
Nova Temporada Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 17.7
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Coenen kopt de bal weg. Karahanlı met een sublieme pass. Klungelig pakt Uchyła de bal. Uchyła schiet op doel. Giovennazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Saldanha rent richting de bal. Uchyła onderschept slim de pass. Sagaz is nu in balbezit. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonça maakt een afschuwelijke overtreding. Selymes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mandla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uchyła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mendonça heeft problemen om de bal te vangen. Kobyłka is nu in balbezit. Kobyłka passt de bal zonder na te denken. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 1:0

15e minuut.
Selymes geeft een lange en hoge pass. Saldanha kopt de bal weg. Kobyłka speelt de bal door. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kobyłka kopt de bal weg. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu passt de bal met de wreef. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 2:0

17e minuut.
Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyłka rent richting de bal. Kobyłka speelt de bal door. Zancu rent richting de bal. Zancu geeft een hoge lob. Paal! Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Raj met de inworp. Uchyła geeft een lange en hoge pass. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu is nu in balbezit. Zancu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Uchyła haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Selymes neemt de hoekschop. Sagaz controleert de bal met de borst. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sagaz rent richting de bal. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 3:0

26e minuut.
Klungelig pakt Selymes de bal. Kobyłka probeert naar een medespeler te passen. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu geeft een lange en hoge pass. Uchyła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 4:0

27e minuut.
Imperador speelt de bal door. Righetto is nu in balbezit. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 5:0

32e minuut.
Zancu rent richting de bal. Zancu passt de bal in één keer door. Uchyła heeft problemen om de bal te vangen. Uchyła schiet op doel. Natzuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 6:0

36e minuut.
Mendonça bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłka onderschept slim de pass. Kobyłka met een sublieme pass. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 13%, Galwyn LSC 87%.
A.F.Bets - Galwyn LSC 7:0

47e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi geeft de bal voor. Mandla speelt de bal door. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 8:0

52e minuut.
Selymes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zancu is nu in balbezit. Met opzet legt Pratto zijn tegenspeler op de grond. Pratto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zancu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zancu komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kobyłka speelt de bal door. Nunes rent richting de bal. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Selymes de bal. Kobyłka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Varela geeft een hoge lob. Karahanlı met een sublieme pass. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła haalt uit met een fantastische trap. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Karahanlı met een sublieme pass. Kobyłka rent richting de bal. Kobyłka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Uchyła is nu in balbezit. Kobyłka rent richting de bal. Kobyłka passt de bal in één keer door. Zancu is nu in balbezit. Zancu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Natzuka trapt de bal weg van het doel. Nunes kopt de bal weg. Zancu rent richting de bal. Zancu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Raj is nu in balbezit. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes geeft een lange en hoge pass. Zancu rent richting de bal. Zancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Galwyn LSC 9:0

72e minuut.
Nunes met een sublieme pass. Saldanha rent richting de bal. Saldanha speelt de bal door. Zancu is nu in balbezit. Zancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłka speelt de bal door. Zancu is nu in balbezit. Zancu haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mendonça heeft problemen om de bal te vangen. Kobyłka is nu in balbezit. Kobyłka passt de bal zonder na te denken. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Karahanlı onderschept slim de pass. Kobyłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłka probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 6%, Galwyn LSC 94%.
A.F.Bets - Galwyn LSC 9:0