Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francana FC Todos os Santos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Bragança probeert naar een medespeler te passen. Chagas rent richting de bal. Pipoca speelt de bal door. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cabral met de inworp. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Simplício met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges passt de bal zonder na te denken. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dentinho geeft de bal voor. Vilkknābis geeft de bal voor. Dentinho heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira rent richting de bal. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. Paulista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vilkknābis geeft de bal voor. Teixeira kopt de bal weg. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Alicate de bal. Görner is nu in balbezit. Alicate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alicate krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Simplício geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teixeira de bal. Dentinho rent richting de bal. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francana FC 59%, Todos os Santos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Francana FC - Todos os Santos 0:0

54e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges met een sublieme pass. Daar is da Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Teixeira onderschept slim de pass. Borges rent richting de bal. Sandrin onderschept slim de pass. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira draait met de bal, schiet en ... Paulista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eckart de bal. Praça rent richting de bal. Praça draait met de bal, schiet en ... Mutlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francana FC - Todos os Santos 1:0

87e minuut.
Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo is nu in balbezit. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francana FC 50%, Todos os Santos 50%.
Francana FC - Todos os Santos 1:0