Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barça falso Zoro F.C.
532 Tactiek 2.0
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereniowski met de inworp. Daar is Harlem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereniowski met de inworp. Opriş speelt de bal door. Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy schiet op doel. Itaqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sobis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:2

11e minuut.
Gama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş probeert naar een medespeler te passen. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Geghamyan geeft een hoge lob. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis geeft een lange en hoge pass. Mozer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasconcelos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kotanen verovert de bal door een tackle van achteren. Kotanen geeft de bal voor. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem is nu in balbezit. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:3

26e minuut.
Viola geeft een hoge lob. Inworp. Dereniowski met de inworp. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:4

31e minuut.
Viola is nu in balbezit. Opriş onderschept slim de pass. Opriş passt de bal met de wreef. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:5

39e minuut.
Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Dereniowski kopt de bal weg. Barbieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harlem rent richting de bal. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Itaqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mirandinha kopt de bal weg. Opriş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasconcelos. Vasconcelos krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutaravičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barça falso 69%, Zoro F.C. 31%.
barça falso - Zoro F.C. 0:5

49e minuut.
Daar is Aslansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş speelt de bal door. Harlem rent richting de bal. Harlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:6

56e minuut.
Harlem kopt de bal weg. Sobis is nu in balbezit. Aslansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Aslansoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brücklmeyer onderschept slim de pass. Brücklmeyer geeft de bal voor. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:7

74e minuut.
Viola met een sublieme pass. Daar is Opriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem rent richting de bal. Harlem draait met de bal, schiet en ... Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Zoro F.C. 0:8

86e minuut.
Dereniowski met een snelle inworp. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş speelt de bal door. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barça falso 58%, Zoro F.C. 42%.
barça falso - Zoro F.C. 0:8