Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeeiros FC Sodoma e Gomorra
433 Tactiek Guerra
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 26.9
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Sergipano passt de bal met de wreef. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniz met een sublieme pass. Topos rent richting de bal. Topos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Canhão draait met de bal, schiet en ... Bazzarella probeert naar een medespeler te passen. Sergipano probeert naar een medespeler te passen. Topos rent richting de bal. Topos schiet op doel. Biro-Biro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Storaci is nu in balbezit. Simoncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Storaci met een sublieme pass. Diniz rent richting de bal. Diniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Diniz speelt de bal door. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu passt de bal met de wreef. Topos rent richting de bal. Topos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 0:1

21e minuut.
Simoncini passt de bal zonder na te denken. Minarete is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diniz. Diniz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Queiroz met een harde bal richting middenveld. Daar is Storaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storaci passt de bal met de wreef. Diniz is nu in balbezit. Diniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 0:2

35e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal zonder na te denken. Peixoto geeft een hoge lob. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Dida geeft een lange en hoge pass. Simoncini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 1:2

38e minuut.
Cordeiro onderschept slim de pass. Simoncini onderschept slim de pass. Simoncini passt de bal in één keer door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Biro-Biro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Queiroz geeft de bal voor. Storaci heeft problemen om de bal te vangen. Canhão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canhão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeeiros FC 59%, Sodoma e Gomorra 41%.
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 1:2

59e minuut.
Canhão geeft een hoge lob. Inworp. Sergipano met een snelle inworp. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos onderschept slim de pass. Topos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 1:3

63e minuut.
Minarete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergipano. Patola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canhão met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Queiroz rent richting de bal. Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 2:3

70e minuut.
Simões met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano speelt de bal door. Topos is nu in balbezit. Topos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Topos is nu in balbezit. Topos speelt de bal door. Lazzarini is nu in balbezit. Diniz verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeeiros FC 64%, Sodoma e Gomorra 36%.
Cafeeiros FC - Sodoma e Gomorra 2:4