Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: Vasco468 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2949
Vasco468 Donohoe 54
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Rabelo heeft problemen om de bal te vangen. Grilo rent richting de bal. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo onderschept slim de pass. Grilo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zagalo rent richting de bal. Zagalo geeft de bal voor. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim onderschept slim de pass. Amorim draait met de bal, schiet en ... Rossignoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco468 - Donohoe 54 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Dias de bal. Oliveira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dias. Dias krijgt een gele kaart. Oliveira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siqueira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mansur onderschept slim de pass. Mansur passt de bal in één keer door. Lourenço is nu in balbezit. Lourenço schiet op doel. Zagalo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco468 57%, Donohoe 54 43%.
Vasco468 - Donohoe 54 1:0

55e minuut.
Lourenço rent richting de bal. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenço bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Siqueira kopt de bal weg. Oliveira rent richting de bal. Oliveira passt de bal in één keer door. Amorim is nu in balbezit. Amorim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pardal passt de bal zonder na te denken. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello probeert naar een medespeler te passen. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pardal verovert de bal door een tackle van achteren. Pardal probeert naar een medespeler te passen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenço bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenço schiet op doel. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco468 56%, Donohoe 54 44%.
Vasco468 - Donohoe 54 1:0