Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeeiros FC barça falso
433 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 25.8
average Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Dida speelt de bal door. Poeira is nu in balbezit. Poeira passt de bal zonder na te denken. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Viola is nu in balbezit. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos probeert naar een medespeler te passen. Mozer rent richting de bal. Mozer schiet op doel. Paal! Biro-Biro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vasconcelos probeert de bal aan de voet te houden. Canhão rent richting de bal. Canhão geeft de bal voor. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - barça falso 1:0

29e minuut.
Daar is Prazeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prazeres passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cacique de bal onder controle te krijgen. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirandinha zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Esteves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos passt de bal in één keer door. Mozer is nu in balbezit. Mozer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cacique probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dida de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prazeres. Prazeres krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Patola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirandinha rent richting de bal. Mirandinha probeert naar een medespeler te passen. Pescador rent richting de bal. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeeiros FC 63%, barça falso 37%.
Cafeeiros FC - barça falso 1:0

65e minuut.
Mozer rent richting de bal. Mozer passt de bal in één keer door. Vasconcelos is nu in balbezit. Pescador is nu in balbezit. Pescador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Poeira speelt de bal door. Sobis rent richting de bal. Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - barça falso 2:0

88e minuut.
Esteves raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arriaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeeiros FC 47%, barça falso 53%.
Cafeeiros FC - barça falso 2:0