Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urso panda IRAJÁ ESPORTE CLUBE
sai da frente Tactiek &&&
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.3 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Kaham met een sublieme pass. Chłodek rent richting de bal. Alibegović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alibegović krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Radłowski geeft een lange en hoge pass. Indares rent richting de bal. Indares passt de bal in één keer door. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev haalt uit met een fantastische trap. Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
García Granero met een snelle inworp. Indares rent richting de bal. Indares probeert naar een medespeler te passen. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev haalt uit met een fantastische trap. Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Larkin is nu in balbezit. Chłodek rent richting de bal. Chłodek met een sublieme pass. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Van Gijseghem onderschept slim de pass. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaham krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 49%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
urso panda - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:0

47e minuut.
Van Gijseghem geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Larkin. Goede buitenspelval van de verdediging. Alibegović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Da Silva geeft de bal voor. Kaham kopt de bal weg. Trümpler rent richting de bal. Trümpler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Trümpler neemt de hoekschop. Brózda probeert naar een medespeler te passen. Thomas kopt de bal weg. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Chłodek is nu in balbezit. Chłodek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bekaert de bal. Bekaert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alibegović de bal onder controle te krijgen. Brózda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Quinque geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Trümpler. Goede buitenspelval van de verdediging. Gowik neemt vlug de vrije trap. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brochev verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas speelt de bal door. Brochev is nu in balbezit. Brochev draait met de bal, schiet en ... Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:0

69e minuut.
Thomas passt de bal zonder na te denken. Van Gijseghem is nu in balbezit. Brochev onderschept slim de pass. Klungelig pakt Brochev de bal. Brochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 2:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drajer komt het veld opgelopen. Sertkan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Indares rent richting de bal. Drajer begaat een overtreding. Indares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verhulst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Brochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Granero is nu in balbezit. Brochev verovert de bal door een tackle van achteren. Brochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:0

77e minuut.
Van Gijseghem met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Larkin kan de bal niet met de borst controleren. Kościuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuszko geeft een hoge lob. Brochev rent richting de bal. Brochev draait met de bal, schiet en ... Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 35%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 65%.
urso panda - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:0