Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barça falso Sodoma e Gomorra
532 Tactiek Guerra
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Simoncini passt de bal zonder na te denken. Arriaga is nu in balbezit. Cordeanu speelt de bal door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Simoncini rent richting de bal. Arriaga onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Storaci. Storaci krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Queiroz is nu in balbezit. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Sobis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Sodoma e Gomorra 0:1

21e minuut.
Cordeanu probeert naar een medespeler te passen. Topos rent richting de bal. Topos passt de bal in één keer door. Diniz is nu in balbezit. Diniz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pescador kopt de bal weg. Klungelig pakt Bragança de bal. Vasconcelos is nu in balbezit. Mozer is nu in balbezit. Mozer haalt uit met een fantastische trap. Bazzarella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos schiet op doel. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barça falso 45%, Sodoma e Gomorra 55%.
barça falso - Sodoma e Gomorra 0:1

54e minuut.
Mirandinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mozer is nu in balbezit. Simoncini begaat een overtreding. Simoncini krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz met een sublieme pass. Topos rent richting de bal. Topos schiet op doel. Sobis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Viola rent richting de bal. Cordeanu begaat een overtreding. Cordeanu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Viola kopt de bal weg. Bragança rent richting de bal. Vasconcelos onderschept slim de pass. Pescador is nu in balbezit. Pescador schiet op doel. Bazzarella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Storaci speelt de bal door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal zonder na te denken. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeanu probeert naar een medespeler te passen. Topos heeft problemen om de bal te vangen. Topos haalt uit met een fantastische trap. Itaqui bokst de bal weg. Topos rent richting de bal. Topos schiet op doel. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Sodoma e Gomorra 0:2

78e minuut.
Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos rent richting de bal. Mozer is nu in balbezit. Mozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - Sodoma e Gomorra 1:2

82e minuut.
Mirandinha onderschept slim de pass. Mirandinha geeft de bal voor. Diniz kopt de bal weg. Topos rent richting de bal. Topos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Barbieri geeft een hoge lob. Inworp. Batatinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barça falso 58%, Sodoma e Gomorra 42%.
barça falso - Sodoma e Gomorra 1:2