Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zoro F.C. Cafeeiros FC
2.0 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 24.8
weak Schieten average
adequate Passen poor
solid Verdedigen weak


18e minuut.
Aslansoy met een sublieme pass. Gama is nu in balbezit. Gama haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peixoto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Cafeeiros FC 1:0

19e minuut.
Cacique geeft de bal voor. Inworp. Crisafulli met de inworp. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Minarete is nu in balbezit. Aslansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Aslansoy passt de bal in één keer door. Daar is Gama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gama draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro bokst de bal weg. Lazzarini met een sublieme pass. Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Lazzarini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli rent richting de bal. Opriş speelt de bal door. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Peersman is nu in balbezit. Peersman geeft de bal voor. Dereniowski kopt de bal weg. Gama rent richting de bal. Gama draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Doeltrap. Kutaravičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zoro F.C. 37%, Cafeeiros FC 63%.
Zoro F.C. - Cafeeiros FC 1:0

51e minuut.
Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Biro-Biro trapt de bal weg. Geghamyan kopt de bal weg. Peixoto rent richting de bal. Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Gama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Opriş is nu in balbezit. Opriş passt de bal met de wreef. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Peixoto rent richting de bal. Peixoto passt de bal met de wreef. Dereniowski speelt de bal door. Klungelig pakt Aslansoy de bal. Aslansoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Cafeeiros FC 2:0

86e minuut.
Dida verovert de bal door een tackle van achteren. Dida geeft een lange en hoge pass. Brücklmeyer met een sublieme pass. Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy is nu in balbezit. Opriş speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dereniowski kopt de bal weg. Opriş rent richting de bal. Opriş passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Cafeeiros FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zoro F.C. 29%, Cafeeiros FC 71%.
Zoro F.C. - Cafeeiros FC 3:0