Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: Zoro F.C. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8745
Zoro F.C. Shadow Player
2.0 Tactiek 433+
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 55.5
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Kupczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garstka met een snelle inworp. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Garstka met de inworp. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Shishkin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Domínguez de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Földi passt de bal in één keer door. Stene is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brücklmeyer. Brücklmeyer krijgt een gele kaart. Stene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garstka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelmański maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosłoniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Shishkin speelt de bal door. Daar is Földi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földi met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś schiet op doel. Rosłoniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Peersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:1

23e minuut.
Hendrie speelt de bal door. Klungelig pakt Repeteco de bal. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Brücklmeyer probeert de bal aan de voet te houden. Kotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:2

28e minuut.
Daar is Peersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś rent richting de bal. Kraś draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:3

29e minuut.
Stene passt de bal in één keer door. Shishkin is nu in balbezit. Shishkin geeft een lange en hoge pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka onderschept slim de pass. Garstka probeert naar een medespeler te passen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... Paal! Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. Rosłoniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:4

37e minuut.
Opriş rent richting de bal. Stene verovert de bal door een tackle van achteren. Stene geeft een lange en hoge pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Shishkin geeft de bal voor. Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:5

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kutaravičius komt het veld opgelopen. Rosłoniec met een harde bal richting middenveld. Stene kopt de bal weg. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zoro F.C. 70%, Shadow Player 30%.
Zoro F.C. - Shadow Player 0:6

46e minuut.
Klungelig pakt Shishkin de bal. Shishkin passt de bal in één keer door. Földi probeert naar een medespeler te passen. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez schiet op doel. Rosłoniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Stene bereikt de bal nog maar net als eerste. Stene geeft een lange en hoge pass. Garstka kopt de bal weg. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Stene kopt de bal weg. Zelmański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brücklmeyer is nu in balbezit. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:7

59e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zelmański de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:8

60e minuut.
Brücklmeyer probeert naar een medespeler te passen. Kotanen rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:9

62e minuut.
Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Repeteco is nu in balbezit. Mạnh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng geeft een hoge lob. Martínez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Daar is Kotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:10

73e minuut.
Kotanen geeft een lange en hoge pass. Dereniowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shishkin rent richting de bal. Shishkin geeft de bal voor. Zelmański springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutaravičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zelmański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelmański legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rosłoniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:11

77e minuut.
Dereniowski speelt de bal door. Brücklmeyer rent richting de bal. Kraś verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Kutaravičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garstka kopt de bal weg. Kraś rent richting de bal. Kraś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:12

79e minuut.
Repeteco probeert naar een medespeler te passen. Hendrie rent richting de bal. Hendrie passt de bal in één keer door. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Shishkin rent richting de bal. Shishkin geeft een hoge lob. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zelmański kopt de bal weg. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Peersman ... Strafschop! Kraś roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kraś kan niet meer verder spelen. Zelmański legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Shadow Player 0:13

87e minuut.
Stene geeft de bal voor. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. Kutaravičius probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

87e minuut.
Daar is Repeteco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan is nu in balbezit. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Stene geeft de bal voor. Kutaravičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Geghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zoro F.C. 79%, Shadow Player 21%.
Zoro F.C. - Shadow Player 0:13