Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barça falso urso panda
532 Tactiek sai da frente
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Gowik passt de bal met de wreef. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz speelt de bal door. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:1

4e minuut.
Indares met de inworp. Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Brochev is nu in balbezit. Brochev schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Mozer probeert naar een medespeler te passen. Mirandinha is nu in balbezit. Brochev onderschept slim de pass. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:2

11e minuut.
Daar is Verhulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhulst geeft de bal voor. Mozer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brochev is nu in balbezit. Brochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Großkreutz met een sublieme pass. Zanato is nu in balbezit. Brochev onderschept slim de pass. Brochev schiet op doel. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mozer kopt de bal weg. Alibegović geeft een lange en hoge pass. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Itaqui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:3

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indares met een snelle inworp. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft een hoge lob. Daar is Zanato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Mirandinha is nu in balbezit. Kościuszko onderschept slim de pass. Indares is nu in balbezit. Indares geeft een hoge lob. Großkreutz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gowik rent richting de bal. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz passt de bal met de wreef. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Großkreutz is nu in balbezit. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik passt de bal in één keer door. Brochev is nu in balbezit. Brochev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Indares is nu in balbezit. Indares probeert naar een medespeler te passen. Gowik probeert naar een medespeler te passen. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Itaqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brochev is nu in balbezit. Brochev schiet op doel. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:4

32e minuut.
Prazeres is nu in balbezit. Gowik onderschept slim de pass. Gowik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Großkreutz de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Thomas rent richting de bal. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz schiet op doel. Itaqui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:5

38e minuut.
Brochev heeft problemen om de bal te vangen. Thomas rent richting de bal. Thomas met een sublieme pass. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas met een sublieme pass. Arriaga controleert de bal met de borst. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kościuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuszko speelt de bal door. Daar is Indares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indares geeft een hoge lob. Großkreutz springt en kopt de bal. Itaqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brochev is nu in balbezit. Brochev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barça falso 84%, urso panda 16%.
barça falso - urso panda 0:6

47e minuut.
Barbieri kopt de bal weg. Gowik probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prazeres. Gowik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gowik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:7

50e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik geeft een lange en hoge pass. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:8

51e minuut.
Viola rent richting de bal. Großkreutz onderschept slim de pass. Großkreutz probeert naar een medespeler te passen. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel. Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gowik met de inworp. Thomas probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz passt de bal zonder na te denken. Brochev is nu in balbezit. Brochev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato geeft een lange en hoge pass. Gowik kopt de bal weg. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alibegović probeert naar een medespeler te passen. Indares is nu in balbezit. Indares met een sublieme pass. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik speelt de bal door. Großkreutz is nu in balbezit. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Indares speelt de bal door. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel. Itaqui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:9

80e minuut.
Indares controleert de bal met de borst. Indares geeft de bal voor. Klungelig pakt Brochev de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:10

82e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas speelt de bal door. Brochev is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barça falso - urso panda 0:11

89e minuut.
Großkreutz is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Thomas met een sublieme pass. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barça falso 85%, urso panda 15%.
barça falso - urso panda 0:11