Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE Donohoe 54
2016 A Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 16.3
zeer goed Schieten hopeloos
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek speelt de bal door. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler schiet op doel. Rossignoli bokst de bal weg.

4e minuut.
Kaham geeft een hoge lob. Bekaert is nu in balbezit. Bekaert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 1:0

6e minuut.
Angelici passt de bal met de wreef. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek probeert naar een medespeler te passen. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler draait met de bal, schiet en ... Rossignoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mansur geeft de bal voor. Angelici probeert naar een medespeler te passen. Nery rent richting de bal. Bekaert onderschept slim de pass. Bekaert draait met de bal, schiet en ... Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bekaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bekaert passt de bal met de wreef. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 2:0

13e minuut.
Chłodek is nu in balbezit. Chłodek passt de bal met de wreef. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 3:0

19e minuut.
Bekaert is nu in balbezit. Bekaert geeft een lange en hoge pass. Trümpler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ... Rossignoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 4:0

23e minuut.
Rossignoli met een harde bal richting middenveld. García Granero kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Trümpler rent richting de bal. Trümpler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 5:0

26e minuut.
Ventura geeft de bal voor. Brinkman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkman geeft een lange en hoge pass. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 6:0

27e minuut.
Lourenço passt de bal in één keer door. Trümpler rent richting de bal. Trümpler passt de bal zonder na te denken. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 7:0

29e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Bekaert verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek met een sublieme pass. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ... Rossignoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Larkin verovert de bal door een tackle van achteren. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler passt de bal in één keer door. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ventura geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trümpler met een snelle inworp. Klungelig pakt Chłodek de bal. Chłodek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Menezes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaham onderschept slim de pass. Kaham met een sublieme pass. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 8:0

43e minuut.
Bekaert speelt de bal door. Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 21%, Donohoe 54 79%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 8:0

51e minuut.
Larkin rent richting de bal. Larkin passt de bal met de wreef. Bekaert is nu in balbezit. Bekaert schiet op doel. Rossignoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 9:0

53e minuut.
Angelici speelt de bal door. Ventura is nu in balbezit. Trümpler verovert de bal door een tackle van achteren. Trümpler geeft een hoge lob. Daar is Nery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bekaert zal de hoekschop nemen. Dias controleert de bal met de borst. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 10:0

60e minuut.
Kaham probeert naar een medespeler te passen. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel. Nery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 11:0

63e minuut.
Brinkman speelt de bal door. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dias heeft problemen om de bal te vangen. Ventura rent richting de bal. Kaham onderschept slim de pass. Trümpler rent richting de bal. Trümpler geeft een hoge lob. Paal!

68e minuut.
Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekaert onderschept slim de pass. Bekaert passt de bal met de wreef. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ... Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 12:0

70e minuut.
Lourenço passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trümpler met een snelle inworp. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Kaham met een snelle inworp. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek geeft een hoge lob. Larkin springt en kopt de bal. Rossignoli bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Dias de bal. Trümpler rent richting de bal. Larkin is nu in balbezit. Chłodek rent richting de bal. Chłodek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 13:0

74e minuut.
Kaham met een sublieme pass. Trümpler heeft problemen om de bal te vangen. Chłodek is nu in balbezit. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler schiet op doel. Nery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rossignoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Trümpler onderschept slim de pass. Trümpler passt de bal zonder na te denken. Larkin is nu in balbezit. Bekaert is nu in balbezit. Bekaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Trümpler kopt de bal weg. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 14:0

83e minuut.
Inworp. Angelici met de inworp. Bekaert is nu in balbezit. Bekaert geeft een hoge lob. Menegardo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ventura geeft de bal voor. Inworp. Trümpler met een snelle inworp. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek geeft een hoge lob. Rossignoli bokst de bal weg.

89e minuut.
Trümpler is nu in balbezit. Trümpler probeert naar een medespeler te passen. Bekaert is nu in balbezit. Bekaert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nery de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 7%, Donohoe 54 93%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Donohoe 54 14:0