Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: Comum Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6557
Comum Vasco468
Teste Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 17.1
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Rabelo kan de bal niet met de borst controleren. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna passt de bal zonder na te denken. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Səfərov is nu in balbezit. Zagalo begaat een overtreding. Səfərov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałyga wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 2:0

8e minuut.
Araújo probeert naar een medespeler te passen. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 3:0

15e minuut.
Səfərov met een sublieme pass. Tuna rent richting de bal. Tuna passt de bal in één keer door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lippi probeert naar een medespeler te passen. Tuna is nu in balbezit. Tuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səfərov geeft de bal voor. Siqueira controleert de bal met de borst. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 4:0

17e minuut.
Pitanga met een sublieme pass. Dantas rent richting de bal. Səfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Səfərov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zagalo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 5:0

21e minuut.
Rivas speelt de bal door. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź met een sublieme pass. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 6:0

28e minuut.
Siwek is nu in balbezit. Siwek met een sublieme pass. Tuna speelt de bal door. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga schiet op doel. Zagalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Səfərov zal de hoekschop nemen. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 7:0

34e minuut.
Dantas probeert de bal met de borst te controleren. Səfərov probeert naar een medespeler te passen. Pałyga is nu in balbezit. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sena trapt de bal weg van het doel. Bachmatiuk kopt de bal weg. Pałyga controleert de bal met de borst. Pałyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Villena heeft problemen om de bal te vangen. Siwek speelt de bal door. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Siwek rent richting de bal. Siwek geeft een lange en hoge pass. Tuna kopt de bal weg. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 27%, Vasco468 73%.
Comum - Vasco468 8:0

46e minuut.
Rambert komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dantas controleert de bal met de borst. Səfərov onderschept slim de pass. Səfərov passt de bal in één keer door. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rambert passt de bal in één keer door. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov schiet op doel. Daar is Səfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Səfərov rent richting de bal. Səfərov passt de bal met de wreef. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 9:0

61e minuut.
Veem verovert de bal door een tackle van achteren. Veem probeert naar een medespeler te passen. Rambert probeert naar een medespeler te passen. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 10:0

63e minuut.
Pałyga rent richting de bal. Zagalo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałyga. Pałyga krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Villena kopt de bal weg. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov geeft de bal voor. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov geeft de bal voor. Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Siwek kopt de bal weg. Səfərov rent richting de bal. Səfərov passt de bal in één keer door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rambert zal de hoekschop nemen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rambert kan de bal niet met de borst controleren. Rambert geeft de bal voor. Səfərov met een sublieme pass. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 11:0

72e minuut.
Siwek is nu in balbezit. Siwek passt de bal in één keer door. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Səfərov is nu in balbezit. Pałyga rent richting de bal. Zagalo rent richting de bal. Səfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Səfərov schiet op doel. Sena bokst de bal weg. Rambert rent richting de bal. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 12:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sena trapt de bal weg. Rambert kopt de bal weg. Pałyga controleert de bal met de borst. Pałyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sena trapt de bal weg van het doel. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Veem speelt de bal door. Siwek rent richting de bal. Siwek passt de bal in één keer door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 13:0

86e minuut.
Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga is nu in balbezit. Siqueira rent richting de bal. Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rambert passt de bal met de wreef. Pałyga rent richting de bal. Klungelig pakt Səfərov de bal. Səfərov schiet op doel. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Vasco468 14:0

90e minuut.
Smarź met een sublieme pass. Daar is Rambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siqueira krijgt een gele kaart. Rambert raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pałyga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 6%, Vasco468 94%.
Comum - Vasco468 14:0