Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: MsCom FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2562
MsCom FC Sodoma e Gomorra
433 Tactiek Guerra
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 24.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa geeft de bal voor. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz haalt uit met een fantastische trap. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Simões rent richting de bal. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco geeft een hoge lob. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bazzarella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Simões passt de bal in één keer door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz met een sublieme pass. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Topos rent richting de bal. Topos passt de bal met de wreef. Diniz is nu in balbezit. Diniz haalt uit met een fantastische trap. Roncolho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:1

22e minuut.
Topos speelt de bal door. Pompeu is nu in balbezit. Pompeu met een sublieme pass. Diniz rent richting de bal. Diniz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Pompeu is nu in balbezit. Rattata onderschept slim de pass. Diniz onderschept slim de pass. Diniz schiet op doel. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Roncolho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batatinha met een snelle inworp. Diniz geeft een hoge lob. Topos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romano speelt de bal door. Storaci is nu in balbezit. Storaci passt de bal in één keer door. Diniz is nu in balbezit. Diniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:2

33e minuut.
Bittencourt met een snelle inworp. Simoncini rent richting de bal. Simoncini geeft een lange en hoge pass. Topos rent richting de bal. Topos draait met de bal, schiet en ... Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Topos rent richting de bal. Topos schiet op doel. Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rattata heeft problemen om de bal te vangen. Rattata passt de bal in één keer door. Bragança rent richting de bal. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bazzarella met een harde bal richting middenveld. Storaci kopt de bal weg. Roncolho is nu in balbezit. Diniz is nu in balbezit. Diniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MsCom FC 70%, Sodoma e Gomorra 30%.
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:3

53e minuut.
Bordon rent richting de bal. Diniz verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz met een sublieme pass. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ... Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Storaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batatinha speelt de bal door. Diniz rent richting de bal. Diniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:4

60e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Simões onderschept slim de pass. Simões speelt de bal door. Topos is nu in balbezit. Topos draait met de bal, schiet en ... Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:5

64e minuut.
Romano trapt de bal weg. Storaci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pumba de bal onder controle te krijgen. Topos is nu in balbezit. Topos schiet op doel. Romano bokst de bal weg.

71e minuut.
Bragança passt de bal met de wreef. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer schiet op doel. Bazzarella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Bordon de bal onder controle te krijgen. Batatinha rent richting de bal. Batatinha geeft een lange en hoge pass. Topos is nu in balbezit. Topos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MsCom FC 56%, Sodoma e Gomorra 44%.
MsCom FC - Sodoma e Gomorra 0:6