Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: MsCom FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
MsCom FC IRAJÁ ESPORTE CLUBE
4213 Tactiek 2016 A
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Brinkman rent richting de bal. Brinkman geeft de bal voor. Romano rent richting de bal. Woźny onderschept slim de pass. Woźny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Roriz geeft een lange en hoge pass. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaham met een sublieme pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Trümpler kopt de bal weg. Klungelig pakt Larkin de bal. Chłodek probeert naar een medespeler te passen. Woźny rent richting de bal. Woźny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Angelici met een sublieme pass. Larkin rent richting de bal. Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal met de wreef. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woźny zal de hoekschop nemen. Chłodek heeft problemen om de bal te vangen. Chłodek probeert naar een medespeler te passen. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:1

15e minuut.
Woźny probeert naar een medespeler te passen. Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal met de wreef. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Trümpler de bal. Trümpler schiet op doel. Roriz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:2

18e minuut.
García Granero geeft een hoge lob. Roriz is nu in balbezit. Trümpler onderschept slim de pass. Trümpler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:3

19e minuut.
Piaçava is nu in balbezit. Larkin is nu in balbezit. Larkin passt de bal met de wreef. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny schiet op doel. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Woźny rent richting de bal. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Larkin raakt geblesseerd tijdens het duel. Larkin neemt de penalty, wat een uithaal! Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Woźny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roriz de bal. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Woźny onderschept slim de pass. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek speelt de bal door. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Woźny geeft een lange en hoge pass. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek passt de bal zonder na te denken. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bordon rent richting de bal. Angelici onderschept slim de pass. Angelici probeert naar een medespeler te passen. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żuczek controleert de bal met de borst. Woźny onderschept slim de pass. Woźny speelt de bal door. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:4

41e minuut.
Larkin passt de bal in één keer door. Trümpler rent richting de bal. Bittencourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bittencourt krijgt een gele kaart. Trümpler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larkin neemt de penalty, wat een uithaal! Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:5

43e minuut.
Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek geeft een hoge lob. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:6

44e minuut.
Bordon rent richting de bal. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek speelt de bal door. Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin schiet op doel. Ambrosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MsCom FC 87%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 13%.
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:7

46e minuut.
Trümpler onderschept slim de pass. Trümpler speelt de bal door. Larkin is nu in balbezit. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kaham onderschept slim de pass. Kaham geeft een lange en hoge pass. Larkin kopt de bal weg. Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:8

52e minuut.
García Granero geeft de bal voor. Roriz kopt de bal weg. Piaçava probeert de bal aan de voet te houden. Woźny is nu in balbezit. Woźny haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Angelici passt de bal met de wreef. Larkin rent richting de bal. Larkin passt de bal met de wreef. Woźny is nu in balbezit. Woźny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:9

57e minuut.
Angelici probeert naar een medespeler te passen. Roriz is nu in balbezit. Larkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Larkin krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Woźny passt de bal in één keer door. Chłodek speelt de bal door. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel. Roriz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:10

60e minuut.
Woźny is nu in balbezit. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek passt de bal in één keer door. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal in één keer door. Larkin rent richting de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ... Piaçava probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal zonder na te denken. Larkin is nu in balbezit. Larkin heeft problemen om de bal te vangen. Larkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Klungelig pakt Piaçava de bal. Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal met de wreef. Larkin heeft problemen om de bal te vangen. Larkin schiet op doel. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźny passt de bal met de wreef. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek schiet op doel. Piaçava probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woźny zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Larkin de bal. Bittencourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny is nu in balbezit. Woźny haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz bokst de bal weg.

76e minuut.
Chłodek met een sublieme pass. Kaham is nu in balbezit. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Woźny is nu in balbezit. Woźny draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Doeltrap. Ambrosiewicz met een harde bal richting middenveld. Angelici kopt de bal weg. Chłodek rent richting de bal. Chłodek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chłodek passt de bal met de wreef. Angelici is nu in balbezit. Angelici met een sublieme pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Angelici met de inworp. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woźny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woźny komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larkin krijgt zijn hoofd ertegen. Ambrosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Chłodek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Angelici de bal. Angelici probeert naar een medespeler te passen. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chłodek speelt de bal door. Larkin is nu in balbezit. Larkin passt de bal met de wreef. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MsCom FC 91%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 9%.
MsCom FC - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:10