Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC R370M4D4 14 de Julho
433-2324 Tactiek xtz
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten solide
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen goed


7e minuut.
Vojtíšek is nu in balbezit. Vojtíšek geeft een hoge lob. Venkov is nu in balbezit. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lipski is nu in balbezit. Lipski speelt de bal door. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea schiet op doel. Sobieski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:1

10e minuut.
Venkov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bala. Venkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tromp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sieczka de bal. Venkov is nu in balbezit. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:2

15e minuut.
Gillot geeft een lange en hoge pass. Venkov kopt de bal weg. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkov is nu in balbezit. Venkov draait met de bal, schiet en ... Sobieski bokst de bal weg. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Sobieski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:3

19e minuut.
Tromp is nu in balbezit. Bala onderschept slim de pass. Bala met een sublieme pass. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel haalt uit met een fantastische trap. Kadner bokst de bal weg.

33e minuut.
Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Breda de bal. Venkov is nu in balbezit. Venkov draait met de bal, schiet en ... Sobieski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lipski verovert de bal door een tackle van achteren. Lipski geeft een hoge lob. Cârstea rent richting de bal. Venkov is nu in balbezit. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 70%, 14 de Julho 30%.
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:4

46e minuut.
Mijal komt het veld opgelopen. Paras komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Roa komt het veld opgelopen. Mihailov komt het veld opgelopen. Elyakmaz komt het veld opgelopen. Bojdoł komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Elyakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons met een sublieme pass. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł bokst de bal weg.

62e minuut.
Kadner speelt de bal door. Tromp kopt de bal weg. Paras rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Paras is nu in balbezit. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras rent richting de bal. Vojtíšek rent richting de bal. Vojtíšek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:5

69e minuut.
Paras speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breda. Breda krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pons kopt de bal weg. Klungelig pakt Breda de bal. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Bojdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:6

76e minuut.
Divljan rent richting de bal. Vojtíšek onderschept slim de pass. Paras rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Vojtíšek geeft een hoge lob. Daar is Elyakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:7

79e minuut.
Tromp rent richting de bal. Pons rent richting de bal. Pons geeft een hoge lob. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pieńkosz is nu in balbezit. Vojtíšek onderschept slim de pass. Vojtíšek geeft een lange en hoge pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vojtíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtíšek geeft een hoge lob. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras is nu in balbezit. Paras schiet op doel. Bojdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Elyakmaz kopt de bal weg. Vojtíšek probeert de bal aan de voet te houden. Paras rent richting de bal. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 76%, 14 de Julho 24%.
FC R370M4D4 - 14 de Julho 0:7