Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Linha Club Mullets F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Pedalada met de inworp. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins geeft een lange en hoge pass. Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Simões haalt uit met een fantastische trap. Portugal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:0

3e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Penadinho de bal. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta onderschept slim de pass. Rosenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap. Crispim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:1

18e minuut.
Ponciano met de inworp. Klungelig pakt Ruviaro de bal. Ruviaro geeft een hoge lob. Menegardo rent richting de bal. Menegardo schiet op doel. Ximenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Linha Club 50%, Mullets F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:1

64e minuut.
Ruviaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Batistuta ... Strafschop! Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:2

66e minuut.
Batistuta geeft de bal voor. Ponciano kopt de bal weg. Dentinho probeert de bal aan de voet te houden. Simões rent richting de bal. Simões schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Crispim kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Ranaldi rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dunga met een harde bal richting middenveld. Santos rent richting de bal. Possato begaat een overtreding. Santos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santos kan niet meer verder spelen. Petry komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim onderschept slim de pass. Possato is nu in balbezit. Petry onderschept slim de pass. Petry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Porto met een sublieme pass. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho passt de bal zonder na te denken. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosenberg rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho speelt de bal door. Canhotinha is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:3

88e minuut.
Petry verovert de bal door een tackle van achteren. Petry met een sublieme pass. Crispim rent richting de bal. Rosenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... Ximenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Linha Club 61%, Mullets F.C. 39%.
Real Linha Club - Mullets F.C. 1:4