Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
14 de Julho Audax Rio
tendinite Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Alicate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butrymski is nu in balbezit. Butrymski passt de bal in één keer door. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Butrymski kopt de bal weg. Bruns rent richting de bal. Bruns met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Audax Rio 1:0

31e minuut.
Alicate met een sublieme pass. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal passt de bal zonder na te denken. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Butrymski controleert de bal met de borst. Alías is nu in balbezit. Alías passt de bal met de wreef. Geronimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geronimi schiet op doel. Khalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nərimanbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski passt de bal met de wreef. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Audax Rio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14 de Julho 58%, Audax Rio 42%.
14 de Julho - Audax Rio 2:0

59e minuut.
Bilica rent richting de bal. Bilica passt de bal in één keer door. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu draait met de bal, schiet en ... Khalil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Audax Rio 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiktorowski met de inworp. Klungelig pakt Butrymski de bal. Butrymski geeft een lange en hoge pass. Bruns is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Bruns probeert de bal aan de voet te houden. Inga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alías rent richting de bal. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ... Inga bokst de bal weg.

87e minuut.
Geronimi geeft een lange en hoge pass. Uluçay rent richting de bal. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bruns kopt de bal weg. Mrkaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Inga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Audax Rio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14 de Julho 45%, Audax Rio 55%.
14 de Julho - Audax Rio 3:1