Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fastlane FC Mullets F.C.
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Pepper heeft problemen om de bal te vangen. Pepper passt de bal zonder na te denken. Flausino is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Lazzarini met een sublieme pass. Menegardo rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Bragança is nu in balbezit. Bragança draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Saccomando is nu in balbezit. Saccomando heeft problemen om de bal te vangen. Saccomando met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Mullets F.C. 1:0

17e minuut.
Ressacada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saccomando met een snelle inworp. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Ruviaro met een sublieme pass. Lazzarini rent richting de bal. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lazzarini speelt de bal door. Ressacada is nu in balbezit. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Pepper is nu in balbezit. Pepper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Penadinho de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos is nu in balbezit. Santos speelt de bal door. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sorin is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres met een sublieme pass. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Penadinho controleert de bal met de borst. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Penadinho rent richting de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança is nu in balbezit. Bragança draait met de bal, schiet en ... Portugal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ressacada heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 28%, Mullets F.C. 72%.
Fastlane FC - Mullets F.C. 1:0

51e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Aleixo rent richting de bal. Aleixo probeert naar een medespeler te passen. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz begaat een overtreding. Aleixo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menegardo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Saccomando is nu in balbezit. Saccomando geeft de bal voor. Torres probeert de bal aan de voet te houden. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal zonder na te denken. Braz is nu in balbezit. Braz geeft de bal voor. Bragança maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Portugal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Mullets F.C. 2:0

86e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft de bal voor. Klungelig pakt Ressacada de bal. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Mullets F.C. 3:0

88e minuut.
Menegardo passt de bal in één keer door. Braz geeft een lange en hoge pass. Sorin probeert de bal aan de voet te houden. Braz is nu in balbezit. Braz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bragança is nu in balbezit. Bragança draait met de bal, schiet en ... Portugal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Mullets F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 45%, Mullets F.C. 55%.
Fastlane FC - Mullets F.C. 4:0