Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.07
  • Stadion: Spartakk Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14370
Spartakk 14 de Julho
Agressivo Tactiek tendinite
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Uluçay geeft de bal voor. Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Alicate geeft een lange en hoge pass. Mijal rent richting de bal. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel. Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:1

10e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Ossa is nu in balbezit. Mijal maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mijal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mijal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Huy Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate verovert de bal door een tackle van achteren. Alicate passt de bal met de wreef. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:2

31e minuut.
Rumenov neemt vlug de vrije trap. Daar is Lancheros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns draait met de bal, schiet en ... Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:3

38e minuut.
Prestipino passt de bal in één keer door. Huy Thông rent richting de bal. Bruns onderschept slim de pass. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:4

40e minuut.
Daar is Wiktorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiktorowski geeft de bal voor. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel. Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:5

44e minuut.
Wiktorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago speelt de bal door. Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kerepeczky komt het veld opgelopen. Busa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 54%, 14 de Julho 46%.
Spartakk - 14 de Julho 0:5

51e minuut.
Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Pflaume controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Busa neemt vlug de vrije trap. Alicate rent richting de bal. Alicate schiet op doel. Parrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns onderschept slim de pass. Bruns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:6

56e minuut.
Rampinelli speelt de bal door. Bruns is nu in balbezit. Daar is Bruns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruns schiet op doel. Parrado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:7

64e minuut.
Veríssimo passt de bal met de wreef. Alicate is nu in balbezit. Alicate passt de bal zonder na te denken. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:8

67e minuut.
Prestipino is nu in balbezit. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar geeft een hoge lob. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel. Parrado bokst de bal weg.

71e minuut.
Uluçay verovert de bal door een tackle van achteren. Rumenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumenov met een sublieme pass. Santiago rent richting de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate verovert de bal door een tackle van achteren. Alicate passt de bal met de wreef. Bruns is nu in balbezit. Bruns schiet op doel. Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milijaš met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - 14 de Julho 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 61%, 14 de Julho 39%.
Spartakk - 14 de Julho 0:9