Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fastlane FC Spartakk
433 Tactiek Agressivo
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Saccomando heeft problemen om de bal te vangen. Santiago is nu in balbezit. Robben maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Robben naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Pałyga speelt de bal door. Santiago rent richting de bal. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pflaume de bal. Pflaume draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Prestipino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prestipino speelt de bal door. Pflaume is nu in balbezit. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Spartakk 0:1

22e minuut.
Pflaume rent richting de bal. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago speelt de bal door. Daar is Minte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minte draait met de bal, schiet en ... Michelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Prestipino passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Santiago de bal onder controle te krijgen. Santiago geeft een lange en hoge pass. Minte springt en kopt de bal. Michelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Spartakk 0:2

45e minuut.
Owsianka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bragança. Owsianka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milijaš met een snel genomen vrije trap. Minte kopt de bal weg. Pflaume rent richting de bal. Pflaume haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 87%, Spartakk 13%.
Fastlane FC - Spartakk 0:2

46e minuut.
Huy Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông geeft de bal voor. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pflaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Owsianka met een sublieme pass. Minte is nu in balbezit. Pflaume rent richting de bal. Pflaume heeft problemen om de bal te vangen. Pflaume draait met de bal, schiet en ... Michelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Daar is Pflaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaume geeft een lange en hoge pass. Prestipino rent richting de bal. Minte rent richting de bal. Minte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pflaume heeft problemen om de bal te vangen. Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Minte is nu in balbezit. Minte draait met de bal, schiet en ... Michelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Spartakk 0:3

53e minuut.
Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume passt de bal zonder na te denken. Santiago speelt de bal door. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pepper onderschept slim de pass. Pałyga geeft de bal voor. Villa is nu in balbezit. Minte verovert de bal door een tackle van achteren. Minte passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Batatais verovert de bal door een tackle van achteren. Prestipino verovert de bal door een tackle van achteren. Prestipino probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... Michelato bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Batatais de bal. Pflaume is nu in balbezit. Pflaume passt de bal met de wreef. Minte rent richting de bal. Minte schiet op doel. Michelato bokst de bal weg.

70e minuut.
Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông passt de bal met de wreef. Santiago probeert de bal met de borst te controleren. Minte rent richting de bal. Minte draait met de bal, schiet en ... Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een lange en hoge pass. Daar is Minte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minte schiet op doel. Michelato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Santiago passt de bal zonder na te denken. Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ossa geeft een hoge lob. Daar is Pflaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaume passt de bal zonder na te denken. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Spartakk 0:4

82e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Lazzarini onderschept slim de pass. Ossa verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa geeft de bal voor. Batatais kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ossa kopt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago met een sublieme pass. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga speelt de bal door. Lazzarini met een sublieme pass. Minte rent richting de bal. Minte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Santiago probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flausino de bal. Minte is nu in balbezit. Minte draait met de bal, schiet en ... Michelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - Spartakk 0:5

89e minuut.
Torres geeft de bal voor. Pflaume is nu in balbezit. Pflaume met een sublieme pass. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 86%, Spartakk 14%.
Fastlane FC - Spartakk 0:5