Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC R370M4D4 TGFC
433-2324 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 23.1
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov speelt de bal door. de Bie rent richting de bal. de Bie geeft de bal voor. Klungelig pakt Patola de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - TGFC 1:0

9e minuut.
Coronel met een sublieme pass. Czubak is nu in balbezit. de Bie probeert naar een medespeler te passen. Palladini is nu in balbezit. Palladini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
de Bie rent richting de bal. de Bie passt de bal zonder na te denken. Palladini speelt de bal door. Coronel rent richting de bal. Coronel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Czubak is nu in balbezit. Czubak haalt uit met een fantastische trap. Patola probeert de bal aan de voet te houden. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - TGFC 2:0

30e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czubak de bal. Czubak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patola de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bertoldo met een sublieme pass. Toti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Bie. de Bie krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel passt de bal in één keer door. Czubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubak draait met de bal, schiet en ... Quintana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - TGFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 29%, TGFC 71%.
FC R370M4D4 - TGFC 3:0

53e minuut.
Mihailov passt de bal met de wreef. Coronel is nu in balbezit. Coronel passt de bal zonder na te denken. Czubak is nu in balbezit. Czubak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - TGFC 4:0

63e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Nogueira rent richting de bal. Czubak verovert de bal door een tackle van achteren. Czubak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
de Bie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Coronel rent richting de bal. Coronel passt de bal met de wreef. Czubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubak haalt uit met een fantastische trap. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bala rent richting de bal. Bala passt de bal met de wreef. Palladini is nu in balbezit. Palladini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - TGFC 5:0

81e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel speelt de bal door. Czubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quintana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Patola heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

87e minuut.
Bertoldo onderschept slim de pass. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa met een sublieme pass. Czubak is nu in balbezit. Czubak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 28%, TGFC 72%.
FC R370M4D4 - TGFC 5:0