Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC R370M4D4 Fastlane FC
433-2324 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten poor
average Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Michelato trapt de bal weg. Mihailov kopt de bal weg. de Bie controleert de bal met de borst. de Bie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Michelato trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Bala speelt de bal door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Goma probeert naar een medespeler te passen. Coronel rent richting de bal. Villa begaat een overtreding. Villa krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mihailov met een sublieme pass. de Bie rent richting de bal. de Bie passt de bal zonder na te denken. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bala rent richting de bal. Bala speelt de bal door. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel. Michelato bokst de bal weg.

22e minuut.
Michelato speelt de bal door. Bala kopt de bal weg. Coronel probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - Fastlane FC 1:0

41e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft de bal voor. Klungelig pakt Batatais de bal. de Bie rent richting de bal. de Bie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - Fastlane FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 29%, Fastlane FC 71%.
FC R370M4D4 - Fastlane FC 2:0

46e minuut.
Roa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mihailov passt de bal in één keer door. Coronel rent richting de bal. Coronel passt de bal met de wreef. de Bie bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Batatais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batatais geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Coronel passt de bal zonder na te denken. de Bie heeft problemen om de bal te vangen. de Bie met een sublieme pass. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Michelato bokst de bal weg.

66e minuut.
Coronel probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini heeft problemen om de bal te vangen. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel geeft de bal voor. Neagoe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bojdoł met een harde bal richting middenveld. de Bie is nu in balbezit. Robben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robben krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihailov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Bie probeert naar een medespeler te passen. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 46%, Fastlane FC 54%.
FC R370M4D4 - Fastlane FC 2:0