Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax Rio onorkk
Normal Tactiek 442
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 16.7
formidable Schieten average
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mrkaja passt de bal zonder na te denken. Manolikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolikas met een sublieme pass. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Brum trapt de bal weg van het doel. Trybalski kopt de bal weg. Daar is Bielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Colatusso verovert de bal door een tackle van achteren. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 1:0

11e minuut.
Peito de Aço is nu in balbezit. Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Alías met een sublieme pass. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Colatusso rent richting de bal. Trybalski verovert de bal door een tackle van achteren. Trybalski probeert naar een medespeler te passen. Bielen rent richting de bal. Bielen schiet op doel. Brum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes geeft een hoge lob. Vezeanu kopt de bal weg. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 2:0

17e minuut.
Lugano is nu in balbezit. Martiniena onderschept slim de pass. Martiniena probeert naar een medespeler te passen. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ... Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bielen rent richting de bal. Bielen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 3:0

21e minuut.
Geronimi is nu in balbezit. Geronimi probeert naar een medespeler te passen. Colatusso is nu in balbezit. Trybalski onderschept slim de pass. Trybalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 4:0

24e minuut.
Bielen passt de bal met de wreef. Martiniena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiniena probeert naar een medespeler te passen. Trybalski rent richting de bal. Trybalski schiet op doel. Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Trybalski geeft een lange en hoge pass. Bielen is nu in balbezit. Bielen passt de bal met de wreef. Trybalski rent richting de bal. Trybalski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 5:0

26e minuut.
Alías passt de bal in één keer door. Martiniena speelt de bal door. Daar is Bielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Possato de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 6:0

29e minuut.
Colatusso speelt de bal door. Klungelig pakt Geronimi de bal. Geronimi geeft een lange en hoge pass. Bielen rent richting de bal. Bielen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Colatusso de bal. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geronimi speelt de bal door. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 7:0

38e minuut.
Vezeanu met een snelle inworp. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski geeft de bal voor. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Vezeanu geeft de bal voor. Bielen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 8:0

39e minuut.
Caldas met een sublieme pass. Klungelig pakt Rezende de bal. Trybalski speelt de bal door. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 9:0

42e minuut.
Moraes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vezeanu met de inworp. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alías passt de bal in één keer door. Colatusso is nu in balbezit. Bielen onderschept slim de pass. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Rio 18%, onorkk 82%.
Audax Rio - onorkk 9:0

48e minuut.
Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski passt de bal zonder na te denken. Martiniena is nu in balbezit. Martiniena geeft de bal voor. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bielen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 10:0

50e minuut.
Bielen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colatusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen schiet op doel. Brum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 11:0

54e minuut.
Alías kopt de bal weg. Daar is Trybalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen is nu in balbezit. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Brum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 12:0

56e minuut.
Geronimi passt de bal zonder na te denken. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski passt de bal zonder na te denken. Bielen is nu in balbezit. Bielen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bielen speelt de bal door. Klungelig pakt Trybalski de bal. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski is nu in balbezit. Galinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galinho krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Alías onderschept slim de pass. Alías probeert naar een medespeler te passen. Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Colatusso rent richting de bal. Trybalski verovert de bal door een tackle van achteren. Trybalski probeert naar een medespeler te passen. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 13:0

71e minuut.
Bielen kopt de bal weg. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu geeft een lange en hoge pass. Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lugano heeft problemen om de bal te vangen. Martiniena is nu in balbezit. Martiniena passt de bal in één keer door. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Colatusso heeft problemen om de bal te vangen. Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... Moraes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 14:0

86e minuut.
Patropi heeft problemen om de bal te vangen. Bielen rent richting de bal. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moraes de bal onder controle te krijgen. Brum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 15:0

88e minuut.
Possato geeft een hoge lob. Alías rent richting de bal. Alías speelt de bal door. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moraes heeft problemen om de bal te vangen. Bielen rent richting de bal. Bielen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vezeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Colatusso de bal. Bielen rent richting de bal. Bielen draait met de bal, schiet en ... Possato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - onorkk 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Rio 12%, onorkk 88%.
Audax Rio - onorkk 16:0