Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fastlane FC 14 de Julho
433 Tactiek tendinite1
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten very good
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


7e minuut.
Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal zonder na te denken. Bruns is nu in balbezit. Bruns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - 14 de Julho 0:1

11e minuut.
Wiktorowski speelt de bal door. Batatais rent richting de bal. Cârstea onderschept slim de pass. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - 14 de Julho 0:2

19e minuut.
Rampinelli passt de bal met de wreef. Lazzarini rent richting de bal. Gillot onderschept slim de pass. Gillot geeft de bal voor. Cârstea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Veríssimo rent richting de bal. Bruns met een sublieme pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - 14 de Julho 0:3

28e minuut.
Wiktorowski passt de bal zonder na te denken. Rumenov geeft een hoge lob. Cârstea kopt de bal weg. Bruns rent richting de bal. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pepper rent richting de bal. Gillot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pepper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robben zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Khalil bokst de bal weg.

35e minuut.
Bruns rent richting de bal. Klungelig pakt Bruns de bal. Alicate speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michelato met een harde bal richting middenveld. Veríssimo speelt de bal door. Daar is Bruns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruns geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bruns draait met de bal, schiet en ... Cârstea probeert de bal aan de voet te houden. Alicate rent richting de bal. Alicate geeft een lange en hoge pass. Cârstea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot met een sublieme pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Michelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - 14 de Julho 0:4

40e minuut.
Vojtíšek komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns passt de bal met de wreef. Alicate probeert naar een medespeler te passen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 74%, 14 de Julho 26%.
Fastlane FC - 14 de Julho 0:4

47e minuut.
Bruns onderschept slim de pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal met de wreef. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Veríssimo speelt de bal door. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal in één keer door. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârstea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadner komt het veld opgelopen. Gillot komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Veríssimo probeert naar een medespeler te passen. Bruns is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batatais. Batatais krijgt een gele kaart. Bruns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gillot neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Veríssimo kopt de bal weg. Cârstea rent richting de bal. Flausino verovert de bal door een tackle van achteren. Bruns onderschept slim de pass. Bruns draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Michelato met een harde bal richting middenveld. Gillot kopt de bal weg. Alicate heeft problemen om de bal te vangen. Alicate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vojtíšek speelt de bal door. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ... Michelato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fastlane FC - 14 de Julho 0:5

80e minuut.
Batatais geeft de bal voor. Inworp. Veríssimo met een snelle inworp. Bruns is nu in balbezit. Bruns geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Michelato met een harde bal richting middenveld. Veríssimo kopt de bal weg. Klungelig pakt Batatais de bal. Bruns rent richting de bal. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Michelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Cârstea passt de bal met de wreef. Alicate heeft problemen om de bal te vangen. Alicate passt de bal met de wreef. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bruns is nu in balbezit. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flausino. Cârstea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruns wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fastlane FC 82%, 14 de Julho 18%.
Fastlane FC - 14 de Julho 0:5