Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.07
  • Stadion: TGFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2080
TGFC Real Linha Club
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré rent richting de bal. Simões rent richting de bal. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Batistuta kopt de bal weg. Possato bereikt de bal nog maar net als eerste. Possato geeft een lange en hoge pass. Pangaré rent richting de bal. Pangaré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Japinha passt de bal in één keer door. Canhotinha rent richting de bal. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - Real Linha Club 1:0

42e minuut.
Batistuta heeft problemen om de bal te vangen. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão passt de bal met de wreef. Camacho is nu in balbezit. Camacho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGFC 42%, Real Linha Club 58%.
TGFC - Real Linha Club 1:0

53e minuut.
Patola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tocantins met een snelle inworp. Pangaré rent richting de bal. Pangaré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Possato bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo onderschept slim de pass. Russo passt de bal in één keer door. Amigão is nu in balbezit. Amigão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Praxedes verovert de bal door een tackle van achteren. Praxedes probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canhotinha de bal onder controle te krijgen. Ximenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGFC 49%, Real Linha Club 51%.
TGFC - Real Linha Club 1:0