Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.07
  • Stadion: onorkk Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3028
onorkk Spartakk
442 Tactiek Agressivo
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 44.8
average Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Lugano rent richting de bal. Lenaers verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaers met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaherna de bal. Vaherna draait met de bal, schiet en ... Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Lenaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaers passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vaherna de bal. Vaherna haalt uit met een fantastische trap. Possato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:1

12e minuut.
Lenaers rent richting de bal. Lenaers speelt de bal door. Vaherna rent richting de bal. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:2

14e minuut.
Prestipino rent richting de bal. Prestipino geeft een lange en hoge pass. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:3

22e minuut.
Possato rent richting de bal. Possato geeft een hoge lob. Prestipino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaherna rent richting de bal. Vaherna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Santiago probeert naar een medespeler te passen. Prestipino is nu in balbezit. Prestipino speelt de bal door. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa speelt de bal door. Lenaers speelt de bal door. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:4

28e minuut.
Lenaers geeft de bal voor. Possato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna onderschept slim de pass. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:5

29e minuut.
Lugano passt de bal in één keer door. Santiago rent richting de bal. Santiago met een sublieme pass. Daar is Vaherna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaherna draait met de bal, schiet en ... Brum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:6

32e minuut.
Pałyga geeft een hoge lob. Daar is Moraes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna haalt uit met een fantastische trap. Brum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:7

33e minuut.
Minte is nu in balbezit. Lenaers rent richting de bal. Lenaers passt de bal met de wreef. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago met een sublieme pass. Possato rent richting de bal. Vaherna onderschept slim de pass. Vaherna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Prestipino is nu in balbezit. Prestipino passt de bal zonder na te denken. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna draait met de bal, schiet en ... Brum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rezende kopt de bal weg. Klungelig pakt Huy Thông de bal. Huy Thông geeft een hoge lob. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onorkk 85%, Spartakk 15%.
onorkk - Spartakk 0:7

55e minuut.
Possato trapt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago kopt de bal weg. Vaherna is nu in balbezit. Vaherna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:8

58e minuut.
Vaherna heeft problemen om de bal te vangen. Possato is nu in balbezit. Vaherna verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Brum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:9

64e minuut.
Moraes geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lenaers kopt de bal weg. Klungelig pakt Prestipino de bal. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestipino is nu in balbezit. Prestipino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Minte rent richting de bal. Lenaers met een sublieme pass. Prestipino geeft een hoge lob. Minte rent richting de bal. Minte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:10

75e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Prestipino rent richting de bal. Prestipino passt de bal met de wreef. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:11

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prestipino met een snelle inworp. Lenaers met een sublieme pass. Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal met de wreef. Brum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
onorkk - Spartakk 0:12

88e minuut.
Prestipino geeft de bal voor. Possato speelt de bal door. Lugano heeft problemen om de bal te vangen. Minte rent richting de bal. Minte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onorkk 89%, Spartakk 11%.
onorkk - Spartakk 0:12