Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.07
  • Stadion: exit3 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2894
exit3 Audax Rio
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 53
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


13e minuut.
Martiniena geeft een hoge lob. Shogun kopt de bal weg. Alías rent richting de bal. Alías passt de bal in één keer door. Vezeanu geeft de bal voor. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bielen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Perneta met een sublieme pass. Klungelig pakt Alías de bal. Alías geeft de bal voor. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:1

15e minuut.
Martiniena rent richting de bal. Martiniena passt de bal met de wreef. Filho rent richting de bal. Bilica verovert de bal door een tackle van achteren. Bilica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Perneta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martiniena met een snelle inworp. Bilica rent richting de bal. Bilica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Martiniena met een snelle inworp. Geronimi met een sublieme pass. Bielen rent richting de bal. Bielen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:2

23e minuut.
Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bilica rent richting de bal. Bielen rent richting de bal. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Alías de bal. Alías passt de bal in één keer door. Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:3

29e minuut.
Bielen geeft een hoge lob. Vezeanu kopt de bal weg. Alías heeft problemen om de bal te vangen. Alías geeft een lange en hoge pass. Bielen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bielen rent richting de bal. Bielen passt de bal zonder na te denken. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Vezeanu de bal. Vezeanu geeft de bal voor. Garay rent richting de bal. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:5

33e minuut.
Peito de Aço probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilica verovert de bal door een tackle van achteren. Bilica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen rent richting de bal. Bielen passt de bal in één keer door. Bilica rent richting de bal. Bilica schiet op doel. Carmelo bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Martiniena de bal. Martiniena passt de bal met de wreef. Alías met een sublieme pass. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:6

42e minuut.
Martiniena passt de bal zonder na te denken. De Brul probeert naar een medespeler te passen. Bilica met een sublieme pass. Bielen is nu in balbezit. Bielen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Geronimi kopt de bal weg. Garay heeft problemen om de bal te vangen. Martiniena geeft de bal voor. Bielen rent richting de bal. Bielen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:7

45e minuut.
Alías passt de bal zonder na te denken. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu geeft een hoge lob. Daar is Bielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exit3 91%, Audax Rio 9%.
exit3 - Audax Rio 0:8

47e minuut.
Vezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Vezeanu speelt de bal door. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica schiet op doel. Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:9

48e minuut.
Garay is nu in balbezit. Bilica onderschept slim de pass. Bilica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bielen de bal. Bielen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vezeanu met de inworp. Bilica geeft de bal voor. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen schiet op doel. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Garay is nu in balbezit. Bilica verovert de bal door een tackle van achteren. Bilica passt de bal zonder na te denken. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:10

56e minuut.
Geronimi passt de bal in één keer door. Bilica is nu in balbezit. Bilica passt de bal in één keer door. Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... Carmelo bokst de bal weg. Martiniena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiniena haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martiniena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bielen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perneta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martiniena zal de hoekschop nemen. Bielen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:11

62e minuut.
Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho speelt de bal door. Shogun is nu in balbezit. Shogun geeft een hoge lob. Martiniena kopt de bal weg. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bielen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielen geeft een lange en hoge pass. Valdo heeft problemen om de bal te vangen. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:12

65e minuut.
Martiniena passt de bal zonder na te denken. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica passt de bal met de wreef. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen schiet op doel. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is De Brul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Brul speelt de bal door. Martiniena probeert naar een medespeler te passen. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Carmelo met een harde bal richting middenveld. Martiniena kopt de bal weg. Bilica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bielen de bal. Bielen draait met de bal, schiet en ... Carmelo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Geronimi rent richting de bal. Geronimi geeft de bal voor. Qualira heeft problemen om de bal te vangen. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica haalt uit met een fantastische trap. Carmelo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:13

77e minuut.
Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... Perneta met een sublieme pass. Martiniena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiniena haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Filho de bal. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilica. Marcondes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marcondes kan niet meer verder spelen. Pedroso komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Geronimi passt de bal zonder na te denken. Martiniena rent richting de bal. Martiniena passt de bal met de wreef. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bilica passt de bal zonder na te denken. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:14

86e minuut.
Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu geeft een hoge lob. Bielen rent richting de bal. Bielen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exit3 - Audax Rio 0:15

86e minuut.
Peito de Aço speelt de bal door. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exit3 78%, Audax Rio 22%.
exit3 - Audax Rio 0:15