Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.08
  • Stadion: Arena Filó
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14100
Vascão da Grana Esporte Clube Pinheiros
entra nao Tactiek luiz
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Anglada rent richting de bal. Ehala is nu in balbezit. Anglada is nu in balbezit. Garotinho onderschept slim de pass. Garotinho schiet op doel. Langlois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Pintilii passt de bal met de wreef. Piankowski met een sublieme pass. Pussini probeert naar een medespeler te passen. Öberg rent richting de bal. Öberg haalt uit met een fantastische trap. Langlois bokst de bal weg.

16e minuut.
Ehala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Perla begaat een overtreding. Perla krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Garner geeft de bal voor. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel. Rousselet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Faso kopt de bal weg. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg passt de bal in één keer door. Piankowski rent richting de bal. Piankowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vascão da Grana 37%, Esporte Clube Pinheiros 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vascão da Grana - Esporte Clube Pinheiros 0:0

64e minuut.
Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares met een sublieme pass. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vascão da Grana - Esporte Clube Pinheiros 0:1

69e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Piankowski passt de bal in één keer door. Garotinho is nu in balbezit. Garotinho draait met de bal, schiet en ... Langlois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Anglada geeft een lange en hoge pass. Daar is Indares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indares met een sublieme pass. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Rousselet bokst de bal weg.

85e minuut.
Pussini passt de bal met de wreef. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg probeert naar een medespeler te passen. Garotinho rent richting de bal. Garotinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vascão da Grana 36%, Esporte Clube Pinheiros 64%.
Vascão da Grana - Esporte Clube Pinheiros 0:1