Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AA Internacional de Limeira Pataquada FC
Normal Tactiek 433
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 26.5
goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Ferreti rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Pittarella speelt de bal door. Klungelig pakt Palermo de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Pittarella speelt de bal door. Palermo is nu in balbezit. Palermo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Méndez met de inworp. Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella speelt de bal door. Palermo is nu in balbezit. Palermo draait met de bal, schiet en ... Ben Jor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pittarella rent richting de bal. Pittarella passt de bal met de wreef. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Ben Jor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 1:0

21e minuut.
Brenna rent richting de bal. Pittarella is nu in balbezit. Pittarella met een sublieme pass. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft de bal voor. Inworp. Méndez met een snelle inworp. Pittarella geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 2:0

27e minuut.
Azevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Seculini is nu in balbezit. Seculini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 2:1

29e minuut.
Rabello rent richting de bal. Palermo verovert de bal door een tackle van achteren. Pittarella rent richting de bal. Palermo rent richting de bal. Palermo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pumba verovert de bal door een tackle van achteren. Pumba probeert naar een medespeler te passen. Seculini rent richting de bal. Seculini haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 2:2

42e minuut.
Risadinha controleert de bal met de borst. Méndez met een sublieme pass. Klungelig pakt Pittarella de bal. Pittarella probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AA Internacional de Limeira 30%, Pataquada FC 70%.
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 3:2

47e minuut.
Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella met een sublieme pass. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 4:2

51e minuut.
Pumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumba probeert naar een medespeler te passen. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 4:3

53e minuut.
Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente onderschept slim de pass. Valente geeft een hoge lob. Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ben Jor bokst de bal weg. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Pumba probeert de bal aan de voet te houden. Brenna rent richting de bal. Brenna haalt uit met een fantastische trap. Ben Jor bokst de bal weg.

59e minuut.
Palermo kopt de bal weg. Pittarella rent richting de bal. Pittarella met een sublieme pass. Brenna geeft een lange en hoge pass. Méndez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo onderschept slim de pass. Vercilo probeert naar een medespeler te passen. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pittarella heeft problemen om de bal te vangen. Pittarella met een sublieme pass. Méndez is nu in balbezit. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Freire geeft een lange en hoge pass. Palermo rent richting de bal. Pittarella rent richting de bal. Pittarella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vargas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Serrano neemt de hoekschop. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 5:3

82e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Méndez rent richting de bal. Risadinha geeft een lange en hoge pass. Seculini heeft problemen om de bal te vangen. Seculini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ramos rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente met een sublieme pass. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AA Internacional de Limeira 34%, Pataquada FC 66%.
AA Internacional de Limeira - Pataquada FC 5:3