Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Requiao FC Mocajuba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pascoal passt de bal zonder na te denken. Caetano is nu in balbezit. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Negrete geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toró met een snelle inworp. Ruviaro geeft de bal voor. Motta springt en kopt de bal. Paal! Pannunzio heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Negrete rent richting de bal. Toró verovert de bal door een tackle van achteren. Toró probeert naar een medespeler te passen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Petrucio onderschept slim de pass. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá passt de bal met de wreef. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Carioca kopt de bal weg. Vasconcelos is nu in balbezit. Cametá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cametá krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. Caetano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rey is nu in balbezit. Cametá onderschept slim de pass. Cametá geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Requiao FC 56%, Mocajuba 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Requiao FC - Mocajuba 0:0

51e minuut.
Negrete geeft de bal voor. Pato kopt de bal weg. Vasconcelos probeert naar een medespeler te passen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ruviaro is nu in balbezit. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Mocajuba 0:1

57e minuut.
Pascoal probeert naar een medespeler te passen. Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Rattata is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Motta is nu in balbezit. Ruviaro rent richting de bal. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... Daar is Vaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rey passt de bal met de wreef. Carioca rent richting de bal. Carioca speelt de bal door. Cametá is nu in balbezit. Cametá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Petrucio geeft de bal voor. Inworp. Pato met de inworp. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Requiao FC 62%, Mocajuba 38%.
Requiao FC - Mocajuba 0:1