Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Flamengo-RO Esporte Clube Pinheiros
352 Tactiek luiz
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga geeft de bal voor. Facoura kan de bal niet met de borst controleren. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Debruyn heeft problemen om de bal te vangen. Garner is nu in balbezit. Garner probeert naar een medespeler te passen. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Garner probeert naar een medespeler te passen. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares passt de bal met de wreef. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. trapt de bal weg. Bierzyński kopt de bal weg. Daar is Minga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. Car onderschept slim de pass. Car geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bojonegoro de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
trapt de bal weg van het doel. Sobrino kopt de bal weg. Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Indares probeert naar een medespeler te passen. Minga is nu in balbezit. Minga passt de bal met de wreef. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro schiet op doel. bokst de bal weg.

18e minuut.
Badea rent richting de bal. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Istomin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:1

24e minuut.
Bierzyński passt de bal in één keer door. Indares speelt de bal door. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:2

25e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro passt de bal in één keer door. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:3

26e minuut.
Badea passt de bal met de wreef. Bojonegoro rent richting de bal. Sobrino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobrino krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bojonegoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Garner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minga kopt de bal weg. Debruyn heeft problemen om de bal te vangen. Bierzyński is nu in balbezit. Garner geeft een hoge lob. probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Badea onderschept slim de pass. Badea met een sublieme pass. Daar is Luzardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
met een harde bal richting middenveld. Bierzyński kan de bal niet met de borst controleren. Bierzyński speelt de bal door. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Garner passt de bal in één keer door. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Minga rent richting de bal. Minga haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bahçevan geeft een hoge lob. Indares kopt de bal weg. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:4

41e minuut.
Poioco rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierzyński met een snelle inworp. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:5

43e minuut.
Facoura speelt de bal door. Garner is nu in balbezit. Garner passt de bal met de wreef. Bojonegoro heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 85%, Esporte Clube Pinheiros 15%.
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:6

49e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner geeft de bal voor. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bojonegoro heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro passt de bal in één keer door. Indares is nu in balbezit. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Car probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński geeft de bal voor. Minga kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojonegoro de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro passt de bal zonder na te denken. Bahçevan rent richting de bal. Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Istomin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:7

65e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro passt de bal met de wreef. Minga rent richting de bal. Minga haalt uit met een fantastische trap. probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares passt de bal zonder na te denken. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro schiet op doel. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:8

77e minuut.
Bierzyński met een sublieme pass. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares passt de bal met de wreef. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Garner rent richting de bal. Garner passt de bal met de wreef. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:9

84e minuut.
Badea is nu in balbezit. Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:10

90e minuut.
Indares is nu in balbezit. Indares passt de bal zonder na te denken. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 62%, Esporte Clube Pinheiros 38%.
FC Flamengo-RO - Esporte Clube Pinheiros 0:10