Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raijin Strikers Vascão da Grana
352 Tactiek entra nao
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Piankowski passt de bal in één keer door. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii passt de bal in één keer door. Öberg rent richting de bal. Öberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:1

10e minuut.
Faso geeft een hoge lob. Rissi kan de bal niet met de borst controleren. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Öberg rent richting de bal. Öberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:2

12e minuut.
Perla is nu in balbezit. Leht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demirbüker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Öberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:3

13e minuut.
Pussini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garotinho krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Garotinho is nu in balbezit. Garotinho passt de bal in één keer door. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii draait met de bal, schiet en ... Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:4

20e minuut.
Faso onderschept slim de pass. Pussini is nu in balbezit. Pussini passt de bal in één keer door. Öberg rent richting de bal. Öberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pintilii rent richting de bal. Pintilii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:5

33e minuut.
Faso met een sublieme pass. Garotinho rent richting de bal. Garotinho passt de bal zonder na te denken. Daar is Öberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öberg haalt uit met een fantastische trap. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rissi onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Faso is nu in balbezit. Rissi is nu in balbezit. Öberg is nu in balbezit. Öberg haalt uit met een fantastische trap. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Öberg is nu in balbezit. Öberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:6

39e minuut.
Rissi geeft een lange en hoge pass. Daar is Rojão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pussini met een sublieme pass. Öberg is nu in balbezit. Öberg haalt uit met een fantastische trap. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 80%, Vascão da Grana 20%.
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:6

58e minuut.
Garotinho is nu in balbezit. Garotinho geeft een hoge lob. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg draait met de bal, schiet en ... Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:7

60e minuut.
zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faso rent richting de bal. Faso met een sublieme pass. Öberg is nu in balbezit. Öberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Conrado trapt de bal weg van het doel. Faso kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazaropi de bal. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Öberg rent richting de bal. Öberg haalt uit met een fantastische trap. Valdo probeert de bal met de borst te controleren. Garotinho rent richting de bal. Garotinho schiet op doel. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:8

70e minuut.
Inworp. Pintilii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg onderschept slim de pass. Öberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piankowski geeft een lange en hoge pass. Valdo kopt de bal weg. Daar is Mazaropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öberg is nu in balbezit. Öberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pussini met een snelle inworp. Klungelig pakt Garotinho de bal. Garotinho met een sublieme pass. Pussini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öberg rent richting de bal. Pintilii rent richting de bal. Pintilii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:9

77e minuut.
Faso kopt de bal weg. Öberg is nu in balbezit. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:10

82e minuut.
Piankowski kopt de bal weg. Öberg rent richting de bal. Öberg passt de bal zonder na te denken. Pintilii rent richting de bal. Pintilii schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Faso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi rent richting de bal. Öberg onderschept slim de pass. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Faso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faso passt de bal met de wreef. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg rent richting de bal. Öberg schiet op doel. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Garotinho passt de bal zonder na te denken. Öberg is nu in balbezit. Rissi rent richting de bal. Öberg verovert de bal door een tackle van achteren. Öberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 77%, Vascão da Grana 23%.
Raijin Strikers - Vascão da Grana 0:11