Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pataquada FC Jeonbuk Hyundai Motors
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Deodoro onderschept slim de pass. Deodoro passt de bal in één keer door. Seculini met een sublieme pass. Gaetani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaetani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Conceição, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ramos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muniz probeert de bal met de borst te controleren. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Guerreiro kopt de bal weg. Daar is Jurík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurík probeert naar een medespeler te passen. Cok controleert de bal met de borst. Cok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jurík probeert de bal aan de voet te houden. Cok is nu in balbezit. Cok passt de bal met de wreef. Seculini rent richting de bal. Seculini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cok heeft problemen om de bal te vangen. Cok haalt uit met een fantastische trap. Pikachu probeert de bal aan de voet te houden. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Muniz speelt de bal door. Sagres rent richting de bal. Azevedo rent richting de bal. Sagres onderschept slim de pass. Sagres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Donato de bal. Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík passt de bal zonder na te denken. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli passt de bal met de wreef. Jurík probeert naar een medespeler te passen. Seculini rent richting de bal. Seculini schiet op doel. Linhares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:1

24e minuut.
Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha speelt de bal door. Gaetani met een sublieme pass. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ... Linhares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 2:1

25e minuut.
Donato speelt de bal door. Daar is Sagres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 3:1

32e minuut.
Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini verovert de bal door een tackle van achteren. Seculini passt de bal met de wreef. Daar is Cok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Linhares trapt de bal weg. Guerreiro kopt de bal weg. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 4:1

38e minuut.
Cok passt de bal in één keer door. Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini onderschept slim de pass. Seculini schiet op doel. Linhares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 5:1

40e minuut.
Linhares met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Donato probeert naar een medespeler te passen. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres draait met de bal, schiet en ... Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Seculini rent richting de bal. Seculini passt de bal in één keer door. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Pikachu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataquada FC 35%, Jeonbuk Hyundai Motors 65%.
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 6:1

46e minuut.
Jurík onderschept slim de pass. Jurík met een sublieme pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Linhares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 7:1

48e minuut.
Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík passt de bal zonder na te denken. Daar is Cok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok draait met de bal, schiet en ... Linhares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 8:1

51e minuut.
Muniz rent richting de bal. Seculini onderschept slim de pass. Seculini passt de bal in één keer door. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Seculini onderschept slim de pass. Seculini speelt de bal door. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Guerreiro met een sublieme pass. Conceição is nu in balbezit. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 9:1

64e minuut.
Cok probeert de bal met de borst te controleren. Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík geeft de bal voor. Seculini is nu in balbezit. Seculini geeft de bal voor. Linhares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 10:1

69e minuut.
Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini passt de bal zonder na te denken. Cok controleert de bal met de borst. Jurík rent richting de bal. Jurík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Risadinha probeert naar een medespeler te passen. Seculini rent richting de bal. Seculini passt de bal in één keer door. Cok rent richting de bal. Cok geeft een hoge lob. Linhares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Guerreiro speelt de bal door. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seculini speelt de bal door. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataquada FC 39%, Jeonbuk Hyundai Motors 61%.
Pataquada FC - Jeonbuk Hyundai Motors 11:1