Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint Gennar 1926 AA Internacional de Limeira
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 34.2
matig Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Xavier is nu in balbezit. Pittarella verovert de bal door een tackle van achteren. Pittarella speelt de bal door. Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qualira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Gavião de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Méndez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palermo krijgt zijn hoofd ertegen. Qualira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Ponciano de bal. Pittarella is nu in balbezit. Pittarella met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella met een sublieme pass. Palermo is nu in balbezit. Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Freire passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Palermo rent richting de bal. Palermo draait met de bal, schiet en ... Qualira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wink heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenna. Brenna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint Gennar 1926 77%, AA Internacional de Limeira 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris Saint Gennar 1926 - AA Internacional de Limeira 0:0

49e minuut.
Inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittarella met een sublieme pass. Brenna rent richting de bal. Brenna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xavier trapt de bal weg van het doel. Ponciano kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brenna met een sublieme pass. Klungelig pakt Pittarella de bal. Pittarella speelt de bal door. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Brenna kopt de bal weg. Daar is Pittarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittarella passt de bal in één keer door. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lombardi geeft een hoge lob. Pittarella is nu in balbezit. Pittarella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Qualira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint Gennar 1926 - AA Internacional de Limeira 0:1

62e minuut.
Peixoto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenna met een snelle inworp. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittarella speelt de bal door. Wink is nu in balbezit. Palermo verovert de bal door een tackle van achteren. Palermo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brenna is nu in balbezit. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano speelt de bal door. Pittarella rent richting de bal. Pittarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint Gennar 1926 70%, AA Internacional de Limeira 30%.
Paris Saint Gennar 1926 - AA Internacional de Limeira 0:1