Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.08
  • Stadion: Mocajuba Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1530
Mocajuba fghhh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra draait met de bal, schiet en ... Teixeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farias neemt de hoekschop. Hernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veríssimo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocajuba - fghhh 0:1

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teixeira trapt de bal weg van het doel. Sorin probeert naar een medespeler te passen. Veríssimo rent richting de bal. Veríssimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocajuba - fghhh 0:2

13e minuut.
Vasconcelos geeft de bal voor. Drummond is nu in balbezit. Ruviaro onderschept slim de pass. Ruviaro haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hernandes probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa met de inworp. Dutra rent richting de bal. Dutra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocajuba - fghhh 0:3

40e minuut.
da Guia met een sublieme pass. Inworp. Toró met de inworp. Rey rent richting de bal. Rey geeft een hoge lob. Teixeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocajuba 65%, fghhh 35%.
Mocajuba - fghhh 0:3

53e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Sorin is nu in balbezit. Sorin passt de bal met de wreef. Veríssimo rent richting de bal. Veríssimo haalt uit met een fantastische trap. Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veríssimo is nu in balbezit. Veríssimo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Costa geeft een lange en hoge pass. Sorin heeft problemen om de bal te vangen. Sorin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sorin is nu in balbezit. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasconcelos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasconcelos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Teixeira trapt de bal weg. Vasconcelos kopt de bal weg. Drummond rent richting de bal. Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocajuba - fghhh 1:3

84e minuut.
Ruviaro speelt de bal door. Toró rent richting de bal. Ruviaro met een sublieme pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocajuba 51%, fghhh 49%.
Mocajuba - fghhh 1:3