Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Flamengo-RO Mocajuba
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Sobrino met een sublieme pass. Debruyn rent richting de bal. van Brabander rent richting de bal. van Brabander draait met de bal, schiet en ... Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Mocajuba 1:0

9e minuut.
Vasconcelos rent richting de bal. van Brabander verovert de bal door een tackle van achteren. van Brabander passt de bal in één keer door. Debruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Debruyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cassa geeft een hoge lob. Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Debruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Debruyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bahçevan is nu in balbezit. Rey begaat een overtreding. Bahçevan raakt geblesseerd tijdens het duel. Badea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander draait met de bal, schiet en ... Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Brabander rent richting de bal. van Brabander draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bahçevan met een snelle inworp. Cassa is nu in balbezit. Cassa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco geeft de bal voor. Ruviaro probeert de bal aan de voet te houden. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. bokst de bal weg.

23e minuut.
Debruyn passt de bal met de wreef. Bahçevan is nu in balbezit. Bahçevan speelt de bal door. van Brabander is nu in balbezit. van Brabander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Teixeira rent richting de bal. Cassa is nu in balbezit. Cassa speelt de bal door. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Petrucio rent richting de bal. Petrucio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Debruyn kopt de bal weg. Cassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassa passt de bal met de wreef. Debruyn is nu in balbezit. Debruyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 39%, Mocajuba 61%.
FC Flamengo-RO - Mocajuba 1:0

46e minuut.
Motta heeft problemen om de bal te vangen. van Brabander onderschept slim de pass. Vasconcelos begaat een overtreding. Vasconcelos krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cassa kopt de bal weg. van Brabander heeft problemen om de bal te vangen. van Brabander passt de bal in één keer door. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - Mocajuba 2:0

65e minuut.
Bahçevan speelt de bal door. Debruyn rent richting de bal. Debruyn passt de bal in één keer door. van Brabander is nu in balbezit. van Brabander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ruviaro rent richting de bal. Badea is nu in balbezit. Badea geeft een lange en hoge pass. Debruyn rent richting de bal. Debruyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Negrete geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahçevan met een snelle inworp. Cassa rent richting de bal. Cassa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rey is nu in balbezit. Cassa onderschept slim de pass. Cassa passt de bal zonder na te denken. van Brabander heeft problemen om de bal te vangen. van Brabander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 26%, Mocajuba 74%.
FC Flamengo-RO - Mocajuba 2:0