Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raijin Strikers Requiao FC
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.3
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mazaropi passt de bal met de wreef. Regueiro rent richting de bal. Regueiro met een sublieme pass. Queirós is nu in balbezit. Queirós draait met de bal, schiet en ... Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Queirós krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Possato met een harde bal richting middenveld. Mazaropi kopt de bal weg. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Queirós is nu in balbezit. Nascimento is nu in balbezit. Queirós onderschept slim de pass. Queirós draait met de bal, schiet en ... Possato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 1:0

6e minuut.
Cattonaro rent richting de bal. Maranhão rent richting de bal. Cattonaro onderschept slim de pass. Cattonaro geeft een hoge lob. Queirós maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Mazaropi verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro geeft een hoge lob. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer onderschept slim de pass. Zimmerbauer speelt de bal door. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmerbauer met de inworp. Regueiro geeft de bal voor. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. geeft een hoge lob. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 2:0

22e minuut.
Leht rent richting de bal. Leht geeft een hoge lob. Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Regueiro geeft de bal voor. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 3:0

25e minuut.
Cattonaro onderschept slim de pass. Rattata is nu in balbezit. Cattonaro onderschept slim de pass. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 4:0

35e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cattonaro de bal. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Leht de bal. Leht passt de bal in één keer door. Negrete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Leht de bal. Leht probeert naar een medespeler te passen. Regueiro met een sublieme pass. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 17%, Requiao FC 83%.
Raijin Strikers - Requiao FC 5:0

46e minuut.
Pascoal is nu in balbezit. Pascoal passt de bal zonder na te denken. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Leht geeft een lange en hoge pass. Possato speelt de bal door. Leht kopt de bal weg. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 6:0

54e minuut.
Cametá probeert naar een medespeler te passen. Pascoal rent richting de bal. Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonaro schiet op doel. Possato bokst de bal weg.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zimmerbauer zal de hoekschop nemen. Regueiro kopt de bal weg. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pannunzio trapt de bal weg van het doel. Mazaropi kopt de bal weg. Queirós rent richting de bal. Queirós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro passt de bal in één keer door. Queirós rent richting de bal. Regueiro rent richting de bal. Regueiro draait met de bal, schiet en ... Paal! Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cametá onderschept slim de pass. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal met de wreef. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel. Possato bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cattonaro is nu in balbezit. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Possato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 7:0

75e minuut.
Cametá probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pascoal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vaz trapt de bal weg. Caetano kopt de bal weg. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel. Vaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 8:0

88e minuut.
Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo met een sublieme pass. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Possato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 26%, Requiao FC 74%.
Raijin Strikers - Requiao FC 9:0